Gazete Vatan Logo
Trabzonspor "Milli Takımı coşkuyla destekleyeceğiz"

"Milli Takımı coşkuyla destekleyeceğiz"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, şehrin Türkiye’nin Rusya ile oynayacağı Uluslar Ligi maçına hazır olduğunu söyledi:

"Milli Takımı coşkuyla destekleyeceğiz"

“Trabzon şehrinin futbolu bilen insanları, milli futbol takımımızı geçmişte olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmayacaktır. İnanıyorum ki halkımız, desteğiyle buranın ne kadar doğru tercih olduğunu herkese gösterecektir.”

TÜRKİYE ile Rusya arasında yarın oynanacak UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup maçıyla Trabzon, 2 bin 767 gün sonra A Milli Futbol Takımı’nın bir karşılaşmasına ev sahipliği yapacak. Bordo-mavililerin asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon’un uzun bir aradan sonra milli maç organizasyonunun ev sahipliğini üstlenecek olmasının heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Ay-yıldızlı takımı ilk defa yeni statlarında ağırlayacaklarını aktaran Hacısalihoğlu şunları söyledi:

“HER türlü hazırlığımızı yaptık. Trabzon şehrinin futbolu bilen insanları, milli takımımızı geçmişte olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmayacaktır. Coşkulu taraftarımızla güzel bir atmosfer oluşturarak milli takımımızı destekleyeceğiz” diye konuştu.

‘GURURLUYUZ’

MİLLİ takım, bütün Türkiye’nin milli takımıdır. Zaman zaman bizim çok gönlümüze oturan kadrolar oluşsa da bazen bizi kızdıran icraatlar olsa da bu takım, ülkemizin milli takımıdır. Bizim sonuna kadar destek vermemiz lazım. Hepimiz, milli takım ile gurur duymalıyız.”

Haberin Devamı

MİLLİ takımımızı gönülden destekleyeceğiz. Bu konuyla ilgili gerekli coşkuyu göstereceğiz. İnanıyorum ki Trabzon halkı, desteğiyle Trabzon’un ne kadar doğru bir tercih olduğunu hem federasyona hem de tüm Türkiye’ye gösterecektir.”

Trabzon en son 9 Şubat 2011’de Ay-yıldızlıların Güney Kore ile oynadığı hazırlık mücadelesine ev sahipliği yapmıştı.