Gazete Vatan Logo
Futbol "Milli Takımı hak etmiyoruz..."

"Milli Takımı hak etmiyoruz..."

Karadağ ile Rusya arasında maçta çıkan olayların ardından federasyon yetkilileri ve Karadağ basını taraftarlara ağır eleştirilerde bulundu.

"Milli Takımı hak etmiyoruz..."

Karadağ Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Momir Curcevats, Karadağ Radyo ve Televizyonu'nun (RTCG) internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Öyle görünüyor ki biz devleti de milli takımı da Avrupa Şampiyonası'na katılmayı da hak etmiyoruz" ifadesini kullandı.

Maçta yaşananları "felaket" olarak nitelendiren Curcevats, maça gelen taraftarların "Karadağ, Seni Seviyorum" diye slogan atmasına rağmen, takıma zarar verecek hareketlerde bulunduğunu söyledi.

Karadağ A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Branko Brnovic de olaylardan dolayı Rus futbolculardan ve teknik heyetten özür dileyerek, Karadağ futbolunun geleceğinden "endişeli" olduğunu dile getirdi.

Brnovic, "Oyuncularım için çok üzgünüm. Artık Avrupa Şampiyonası'na katılma ihtimalimiz yok. Karadağ futboluna ne olacağı da soru işareti" diye konuştu.

Ülkenin önde gelen haber sitelerinden "cdm.me", "Zamanında akıllanalım" başlığıyla yayımladığı analiz haberde, 27 Mart'ın Karadağ futbolu için "kara bir gün" olarak hatırlanacağı ifade edildi.

Haberin Devamı