Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Molde'yi kendi yağmurunda boğduk'

'Molde'yi kendi yağmurunda boğduk'

Pereira, Norveç ekibinin hocası Solsklaer'in 'yağmur yağarsa, rüzgar çıkarsa kazanırız' sözlerinin kendilerini ateşlediğini söyledi:

'Molde'yi kendi yağmurunda boğduk'

Mücadele sırasındaki sağanağın işlerini kolaylaştırdığını belirten Portekizli çalıştırıcı, “Bu sayede zemin ıslandı ve topu tuttuk. Konsantrasyonumuz en üst seviyede olduğu için ne soğuktan ne de hava şartlarından etkilendik” dedi

F.BAHÇE, UEFA Avrupa Ligi’nde grup lideri Molde’yi deplasmanda 2-0’lık net skorla geçip, Şükrü Saracoğlu’ndaki hesabı kapatırken, teknik direktör Vitor Pereira da taktik analiziyle sınıfı bir kez daha geçti. Genelde oyuncu değişikliğini ilk olarak forvet hattında yapıp, 60’la 65. dakikalar arası bir golcüsünü kenara alan Portekizli, dün sabrının karşılığını fazlasıyla aldı.
68’DE gol perdesini açan Fernandao’nun, 83’te Ozan Tufan’ın golünün hazırlayıcısı olması, Pereira’nın tercihinde hedefi 12’den vurduğunun göstergesi olurken, Portekizli hoca zorlu deplasmanda sergiledikleri güzel futbolun ardından öğrencilerini tek tek tebrik etti.
KARŞILAŞMANIN ardından yaptığı durum değerlendirmesinde Norveç temsilcisinin başarılı hocası Ole Gunnar Solskjaer’in maç öncesi yaptığı “Yağmur yağarsa, rüzgar çıkarsa sahadan galibiyetle ayrılırız” sözlerinin kendilerini atelşediğini belirten Vitor Pereira, sağanak yağışın oyuncularını pozitif yönde etklediğine dikkat çekti:
‘BEN DE ÜŞÜMEDİM’
“KURU olan suni çimin zemini, yağmur sayesinde ıslandı ve top yapmak bizim için daha da kolaylaştı. Bu sayede topu tutmayı başardık. Konsantrasyonumuz o kadar üst seviyedeydi ki ne soğuktan ne de hava şartlarından etkilendik. Ben kulübede oturmama, hareketsiz olmama rağmen soğuğu çok da hissetmedim.”

Haberin Devamı