Gazete Vatan Logo
Futbol 'Müjdeyi bekliyorum!'

'Müjdeyi bekliyorum!'

G.Saray'ın anlaşma zemini aradığı Manisaspor’lu Yiğit Gökoğlan müjdeyi beklediğini söyledi

'Müjdeyi bekliyorum!'

“Kulüplerin artık ortak bir noktada buluşacaklarına inanıyorum. Terim’in beni istemesi çok gurur verici.”

G.SARAY’IN anlaşma zemini aradığı Manisaspor’lu Yiğit Gökoğlan, sarı-kırmızılı takımdan müjdeyi beklediğini söyledi. Fatih Terim gibi bir teknik adam tarafından takip edilmenin kendisi için gurur verici olduğunu belirten 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, şu ifadeleri kullandı:
4“2013’E kadar Manisa ile sözleşmem var. Ben de gelişmeleri izliyorum.

‘ÇOK AZ ZAMAN VAR’

TRANSFER döneminin bitmesine çok az zaman kaldı. Kulüplerin son güne kadar ortak bir noktada buluşacaklarını düşünüyorum. Bir iki gün içinde müjdeyi bekliyorum.”

Amauri G.Saray’ı reddetmiş!

G.SARAY, İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport’a göre Juventus’un forveti Amauri için girişimlerde bulundu. Brezilya asıllı İtalyan oyuncu Amauri Carvalho de Olivera ise G.Saray ve diğer teklifleri geri çevirip Juventus’ta kaldı.

Aslan’ın 1 milyon uzağında!

Manisa, Yiğit için G.Saray’ın yaptığı futbolcu+bir miktar para teklifini reddetmişti.. Ardından Aslan, 2.5 milyon Euro önerdi ancak Manisa 3.5 milyon Euro’da diretiyor.

Aslan dar alanda çalıştı

YENİ sezona hazırlanan G.Saray dün de çalışmalarını sürdürdü. Fatih Terim yönetimindeki idmanda 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yapıldı. Milli takımlarda bulunan oyuncular ile birlikte Aydın ve Semih de idmana katılmadı.

Aslan’a Marwijk vetosu!

ARDA Turan’ın transferi sonrasında sol kanat avına çıkan G.Saray, Hamburg’lu Eljero Elia için girişimde bulunsa da eli boş kalmıştı. Hollandalı oyuncu tercihini Juventus’tan yana kullanırken Hollanda haber ajanslarına göre bunun nedeni milli takımdaki hocası Bert van Marwijk..

MARWİJK, 24 yaşındaki oyuncuya tercihini İspanya ve İtalya’dan kullanması halinde milli takımda şans bulabileceğini belirtip Aslan’a transferi veto etmiş.



Haberin Devamı