Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Mutlaka kabul etmemi söylediler"

"Mutlaka kabul etmemi söylediler"

Japon futbolcu, G.Saray Dergisi’ne verdiği röportajda sarı-kırmızılı takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Mutlaka kabul etmemi söylediler"

DEVRE arası geldiği G.Saray’da kısa sürede takıma uyum sağlayan ve performansıyla büyük takdir toplayan Yuto Nagatomo kafasındaki soru işaretlerinden 1 haftada kurtulduğunu söyledi. Japon futbolcu, G.Saray Dergisi’ne verdiği röportajda sarı-kırmızılı takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

‘1 HAFTADA EVİMDE GİBİ HİSSETTİM’

“BURAYA gelme sebeplerimden biri G.Saray’ın çok büyük, tanınan ve tarihi olan bir camia olması. Bir de Fatih Terim faktörünü söylemeliyim. Fatih Hoca’yı önceden tanıyordum. Kendisi dünya futbolunda bilinen bir isim. Onunla çalışmak benim için önemli bir motivasyon oldu. Kendisi çok iyi antrenör ama bir o kadar da iyi bir insan. Oyuncuya nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor. Kendisi ile sık sık İtalyanca konuşuyoruz.

BURAYA gelmeden önce kafamda soru işaretleri vardı. Sadece farklı bir futbol anlayışına gelmeyecektim. Farklı bir dil, farklı bir kültür, farklı insanlar… Ancak buraya gelince kafamda her şey netleşti. Bir hafta içinde adapte olduğumu söyleyebilirim. Sadece Fatih Hoca’nın değil, takım arkadaşlarımın, teknik ekibimizin ve profesyonel arkadaşlarımızın bana yaklaşımı mükemmeldi. Gösterdikleri yardım o kadar fazlaydı ki bir hafta sonra kendimi evimde hissetmeye başladım.

Haberin Devamı

‘MUTLAKA KABUL ETMEMİ SÖYLEDİLER’
TRANSFERDEN önce G.Saray’da görev almış isimlerle konuştum. Mancini, Melo, Sneijder, Alex Telles ile görüştüm. Mancini, Melo ve Sneijder ile konuştuğumda, üçü de bana ‘Hiç düşünme mükemmel bir takım, çok güzel bir şehre gideceksin, teklifi kabul etmelisin’ dedi.
DİĞER taraftan Alex Telles ve Podolski de bana mesaj attı. Onlar da G.Saray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu, mutlaka İstanbul’a gitmem gerektiğini söyledi.”