Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Nani benim hayalimdi'

'Nani benim hayalimdi'

Fenerbahçe teknik patronu Vitor Pereira, dün İstanbul'a gelen Nani'yi öve öve bitiremedi.

'Nani benim hayalimdi'

F.BAHÇE taraftarı haftalardır sabırsızlıkla beklediği Luis Nani’ye nihayet kavuştu. Portekizli yıldız dün akşam saatlerinde özel bir jetle Türkiye’ye ayak basarken, bu duruma en çok sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira sevindi.

DÜNE kadar Nani hakkında kendisine yöneltilen sorulara “Önce bir İstanbul’a gelsin, ondan sonra yorum yapacağım’ şeklinde temkinli cevaplar veren genç çalıştırıcı, ağzındaki baklayı sonunda çıkarttı. İşte Pereira’dan Nani yorumu:

“NANI benim hayalimdeki futbolcuydu. Bunun sebebi göze hoş gelen çalımlar atıp, futbol ustası olmasından dolayı değil. Kendisi takıma oturtmak istediğim hızlı ve dengeli şekilde hücuma çıkmak konusunda benim en büyük yardımcım olacak.. O, yıldız oyuncu olabilir ancak F.Bahçe’ye geldikten sonra yıldız özelliğinin üzerine daha çok çalışarak takıma büyük katkı sağlayacak.

‘ÇOK ÇALIŞKAN’

BEN kendisinin uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Bu konuda teknik heyet ve takım arkadaşları olarak hepimiz ona yardımcı olacağız. Şampiyonlar Ligi eleme maçları için az bir süremiz kaldı ancak Nani bu takıma geldiğinde neler yapabileceğini ve kapasitesini iyi biliyorum. Bu yüzden ‘Acaba kısa sürede ilk maçımıza kadar hazır olur mu?’ diye bir düşüncem yok. Her zaman kendisine iyi bakan, futbolu seven ve çalışkan bir oyuncu.”

Haberin Devamı