Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Nani'yi aldık'

'Nani'yi aldık'

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağı, taraftara transfer müjdesini verdi.

'Nani'yi aldık'

SPORTİF direktörlüğe Guiliano Terraneo’yu getirdikten sonra yeni sezonun çalışmalarına büyük bir hızla giren F.Bahçe, önce teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşmış, ardından stopere Simon Kjaer’i transfer etmişti... Sözleşmesi biten Bekir İrtegün, Mert Günok, Pierre Webo, Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz’la yeni anlaşma yapmayacağını açıklayan ve kadrosunu büyük ölçüde yenileyecek olan sarı-lacivertlilerin bir büyük bombayı daha patlattığı ortaya çıktı: Luis Nani...

RESMEN AÇIKLANACAK

F.BAHÇE geçtiğimiz günlerde Portekizli yıldızın menajeri Federico Pastorello’yu İstanbul’a getirip kulüp binasında görüşme yapmıştı. Zaten bu durumun gizli saklı bir tarafı yoktu. Ancak bu toplantıdan nasıl bir sonuç çıktığı hakkında bilgi verilmemişti. İşte onu da sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Nihat Özbağı açıkladı ve müjdeyi verdi... Özbağı, Antalya seyahati sırasında uçakta yakın çevresine “Nani’yi aldık” dedi.

BONSERVİSİ Manchester United’da olan ve geçen sezonu ülkesinin Sporting takımında geçiren Nani, toplamda 38 maça çıktı, 12 gol atıp 8 asist yaptı. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin önümüzdeki birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı