Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Ne oldu bize!"

"Ne oldu bize!"

Başkan Dursun Özbek bugün Florya'da Tudor ve Sportif Diraktör Cenk Ergün ile toplantı yapacak.

"Ne oldu bize!"

MEDIPOL Başakşehir karşısında alınan farklı yenilgi G.Saray’da taşları da yerinden oynattı. Süper Lig’de takipçisi Medipol Başakşehir’e karşı alınan 5-1’lik yenilgi ve rakiplerinin puan eşitliğini yakalaması bir yana ortaya koyulan sönük

futbol da Igor Tudor’u ateşe attı.

MAÇIN ardından başkan Dursun , sıcağı sıcağına bir hamle yapmazken dün de Florya’ya adımını atmadı. Bugün Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak idman öncesinde Hırvat çalıştırıcı ile başkan Dursun Özbek bir toplantı yapacak. Sportif direktör Cenk Ergün’ün de katılacağı toplantıda ilk önce takımın kötü gidişatı sorgulanacak.

F.BAHÇE maçındaki beraberlik ve sonrasında Trabzon ile Başakşehir yenilgileri sarı-kırmızılıların puan farkının da erimesine sebep oldu. Özellikle zirveye oynayan takımlarla yapılan maçlarda kaybedilen puanlar Tudor’un karşısına çıkacak olan ilk soru olacak.

GÖREVDE KALACAK!

BUNUN yanı sıra Hırvat hocanın oyunu okuyamaması eleştirileri de başkanın gündeminde. Ancak Dursun Özbek bu toplantıda Tudor ile yola devam etmek üzere hareket edecek ve yine motive edici bir tavır ile masada olacak.

Haberin Devamı

BAŞKAN Özbek’in Tudor’u görevden almak gibi bir planı şimdilik yok. Fakat Hırvat teknik adam ile yapılacak görüşmede ortamın da sakin olmayacağını söylemekte fayda var!