Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Ne yaptığımı bilemedim'

'Ne yaptığımı bilemedim'

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Gökhan Töre, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

'Ne yaptığımı bilemedim'

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Gökhan Töre, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Antalya'da devam eden kamp çalışmaları sırasında kulüp televizyonuna konuşan Gökhan'ın samimi açıklamaları şu şekilde:


"Kendime çok güveniyorum. Küçük yaştan beri futbol yeteneğime, sahadaki duruşuma, özgüvenime güveniyorum: Sahadayken takım arkadaşlarımın desteğiyle ve kendi yeteneğimle her şeyi yapabilecek bir kapasitem var. Bu özel bir yetenek, Allah vergisi. Sahada her an her şeyi yapabilirim. Gol ve asist."


"SAVUNMA YÖNÜMÜ GELİŞTİRDİM"


"Savunma yönüm geçen senelerde de vardı. Son 3-4 yılda savunmaya daha fazla geliyorum. Futbol takım oyunu. Birlik beraberlik olunca 3 puana kavuşuyoruz. Futbol 11 kişi oynanıyor. Hepimiz defans oyuncusuyuz. Artık futbolda hücumcu savunmacı kalmadı."


"UZUN ZAMANDIR DERBİ KAZANAMIYORDUK..."


"Büyük maçların coşkusu heyecanı farklı oluyor. Normal maçları da küçümsememek lazım. Derbide de 3 puan alıyorsunuz diğer maçlarda da 3 puan alıyorsunuz. O 3 puanın bir önemi yok ama derbide başka bir heyecan var. Takım arkadaşların ve taraftar daha mutlu oluyor. Bu sene iki derbiyi de kazandık. Bayağı zamandır kazanamıyorduk. Taraftara hediye ediyoruz."

Haberin Devamı


TÖREFACE SEVİNCİNİN ANLAMI


"Benim menajerim ve arkadaşım evde film izlerken ya da şakalaşırken arkadaş elini yüzüne kapatarak 'Ben seni görüyorum' diyor. O gün tribündeydi hepsi. Gol sonrası aklıma geldi ve ben de o sevinci yaptım. Gol sevincim artık böyle olacak. Bu gol sevincini video oyunlarında da görmek isterim."


EN GÜZEL GOLÜ VE ASİSTİ

"Uzun yıllardır derbi kazanamıyorduk. Galatasaray'a attığım gol benim için çok önemli. En güzel golüm olarak onu görüyorum. Asist olarak da Fenerbahçe derbisinde Mario Gomez'e yaptığım asist diyebilirim."


"MARIO GOMEZ TAM BİR MAKİNE"

"Mario Gomez çok büyük bir futbolcu. Tecrübeli. Kendi kapasitesini ve yeteneğini bilen bir oyuncu. Takım için savaşan bir oyuncu. Bildiğiniz gol makinesı. Onunla oynadığım için çok mutluyum."


"KIRMIZI KART İÇİN PİŞMANIM"


"EURO 2016 için gruptan çıkmamız neredeyse imkansızdı. Son maçta kırmızı kart gördüm. O coşkunun içinde ne yaptığımı bilemedim. Pişmanım. Ne olursa olsun EURO2016'da Fransa'da olmak isterim."

Haberin Devamı

(Sporx)