Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Neden böyle oldu beyler?’

‘Neden böyle oldu beyler?’

Tolga Zengin, Oğuzhan, Olcay, Gökhan Töre, Necip gibi yerlilerle bir toplantı yapan Çebi’ye dert yanan futbolcular, “Bize çok faul yapılıyor, hakemler de bu duruma göz yumuyor” dedi.

‘Neden böyle oldu beyler?’

Fenerbahçe yenilgisine Torku Konyaspor mağlubiyetinin eklenmesiyle Beşiktaş’ta moraller bozulmuştu. Eskişehir hazırlıklarına önceki başlayan ekipte başkan Fikret Orman da çalışmayı bir süre takip etmişti.

"NEDEN BÖYLE OLDUK BEYLER?"

Kartal’da dün de ikinci başkan Ahmet Nur Çebi oyuncuların yanındaydı. Nevzat Demir Tesisleri’ne giden ve Tolga Zengin, Necip, Olcay, Oğuzhan, Gökhan Töre, İsmail gibi yerlilerle mini bir toplantı yapan Çebi, “Şunu çok net söylemek gerekiyor ki, bizim size güvenimiz tam. Ancak takımda bir durgunluk var. İnşallah bir düşüş söz konusu değildir? Neden böyle olduk beyler” diye sordu.

DÜŞÜŞ YOK, FAUL VAR!

Futbolcuların gündeminde ise saha içinde maruz kaldıkları fauller vardı. Rakip takımların son dönemde kendilerine karşı sürekli faul yaptıklarından dert yanan Siyah-Beyazlı yıldızlar, “Başkanım bir düşüş olduğunu sanmıyoruz. Ancak bize çok faul yapıyorlar. Bizim oyunun temposunu yükseltmemizi önlemek için sürekli faul taktiği uygulanıyor. Hakemler de buna göz yumunca rakipler cesaretleniyor ve çok daha rahat tekme atıyor. Bizde de bir tedirginlik oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ELİMİZDE BİR ŞEY KALMADI, ESKİŞEHİR MAÇIYLA..."

Çebi ise bu durumun bir mazeret olarak görülemeyeceğinin altını çizerken son noktayı şöyle koydu: "Siz güçlüsünüz ki faul yapıyorlar. Evet faullerin çok olduğu doğru. Ama bunu bir mazeret olarak göremeyiz. Siz de güçlü olun. Elimizde bir şey kalmadı. Eskişehir maçıyla birlikte tekrar istenilen noktaya gelmeliyiz. Biz yönetim olarak sizden bunu bekliyoruz.”

(HaberTürk)