Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘O yıldız takılacak’

‘O yıldız takılacak’

Beşiktaş 2. Başkanı, futbolculara “Bu sene sadece şampiyonluğu düşüneceksiniz. 2 yıl içinde 3. yıldızı kesinlikle takacağız” dediğini ve bu sözleri sonrası salonda alkış koptuğunu söyledi

‘O yıldız takılacak’

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbolculara bu sezonki tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlattığını söyledi. Oyuncuların çok keyifli olduklarını ifade eden Çebi, “Onlara ‘Bu sene tek amacınız şampiyonluk. Sadece bunu düşünün. Aklınızdan başka hiçbir şey geçmeyecek. Kupa ve Avrupa’da da başarı istiyorum ama ligde kesinlikle şampiyon olacağız. Seneye de ipi göğüsleyerek 3. yıldızı takmalıyız. O yıldız 2 yıl içinde takılacak” dedim. Bu sözlerim sonrası salonda alkış koptu. Oyuncular çok istekli” diye konuştu.

ÇEBİ, Önder Özen’den boşalan futbol direktörlüğü görevi için adı geçen Mustafa Denizli’nin şu an gündemlerinde olmadığını belirtip “Sayın Denizli bu sistemin Türkiye’de uygulanamayacağını düşünüyor ancak biz devam edeceğiz. Sabır gerekiyor. Eğer Önder Hoca 1 yıl daha görevde kalsaydı sistem oturacaktı” açıklamasını yaptı.

‘Demba Ba patlamadı’

ÇEBİ, taraftarlar hakkında serzenişte bulundu:?“Demba Ba gelmeden önce 4 bin 100 kombine satılmıştı. Şu anda da 5 bin civarında. Patlama olmadı yani. Forma satışları da düşük. Taraftarlar formaları değil, yönetimi beğenmiyor. Biz gidersek alırlar.”

Haberin Devamı

‘Veli’yi mağdur etmeyiz’

Sözleşmesinde iyileştirme yapılmasını bekleyen Veli’yle ilgili olarak Çebi, “Çok kıymetli bir oyuncu Veli. Mağdur edilmez. Sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Üzerimize düşeni yapacağız” dedi.