Gazete Vatan Logo
Futbol 'Ocak'tan beri altımı oyuyorlarmış'

'Ocak'tan beri altımı oyuyorlarmış'

Beşiktaş’ın yollarını ayırdığı teknik direktör Samet Aybaba’dan yönetime şok suçlama

'Ocak'tan beri altımı oyuyorlarmış'

Beşiktaş'ın önceki gün karşılıklı anlaşarak yollarını resmen ayırdığı Samet Aybaba, yönetimin Önder Özen’le yaklaşık 6 aydır çalıştığını öğrendiğini söyledi... Tecrübeli hoca, Kartal’ın futbol komitesi eski başkanı Tamer Kıran’ın, Dentinho transferini Özen’in tavsiyesi üzerine yaptığını belirtti.

‘TOLGA, ALPER VE VEYSEL’İ İSTEDİM’

Ocak ayında, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Alex Teixeira’yı istediğini belirten Aybaba, “Ancak Mircea Lucescu onu bırakmayınca transfer gerçekleşmedi. Sonrasında yapılan Dentinho transferinden haberim vardı. Fakat yeni öğreniyorum ki; Tamer Kıran bu oyuncuyu Önder Özen’in tavsiyesi üzerine almaya karar vermiş. Yani ocaktan beri birlikte çalışıyorlarmış zaten. O zamandan beri altımı oyuyorlarmış. Arkamdan iş çevirmişler” dedi.

Ligin son haftalarında Beşiktaş’ın ikincilik ihtimalinin yeniden ortaya çıkması üzerine yönetimin endişelendiği bilgisini aldığını da söyleyen Aybaba, “Beni gönderemeyecekleri için ikinci olmamızdan korkmuşlar. ‘Eğer Şampiyonlar Ligi’ne gidersek hocayı nasıl yollarız?’ demişler” ifadelerini kullandı.

Aybaba ayrıca sözleşmesi gereği hiç ayrılmayacakmış gibi çalıştığını da belirtirken, ligin bitmesine 5 hafta kala transfer listesini yönetime verdiğini söyleyip “Listede Eskişehirspor’dan Alper Potuk ve Veysel Sarı vardı. Ayrıca Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin de vardı. Bunun yanı sıra kendilerine yabancı oyuncular için de geniş bir liste sundum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı