Gazete Vatan Logo
Futbol "Olmamız gereken yerde değiliz..."

"Olmamız gereken yerde değiliz..."

Suat Altın Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, olmamız gereken yerde değiliz." dedi.

"Olmamız gereken yerde değiliz..."

Kümede kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü Tekke, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulüp başkanı Ziya Eren ile yaptıkları ilk görüşmede anlaşma sağladıklarını, Eren'in kendisine duyduğu güvenin görevi kabul etmesinde etkili olduğunu vurguladı.

İlk teknik direktörlük görevine Erciyesspor'da başlamanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Tekke, "Benim ve benden sonra gelecek jenerasyon adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu işi o açıdan önemsiyoruz. Ben ve ekibim kesinlikle çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Zerre kadar endişemiz yok. Herkes bulunduğumuz durumun farkında. İnşallah beklentinin çok üzerinde olacağız. Buna inancımız tam. Ekip olarak buna inanıyoruz" diye konuştu.

Tekke, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş'in durumunun ne olacağının sorulması üzerine, henüz futbolcularla görüşmediğini söyledi.

Necati'nin Türk futboluna önemli hizmetleri bulunan bir oyuncu olduğunu kaydeden Tekke, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Burada bulunma gayemiz birilerinin problemlerini çözmek değil onların güvenlerini kazanmalarına yardımcı olmak. Yüzlerine su serpmek, abilik yapabilmek. Şu an takımın isimler değil bütün halinde yumruk halinde hareket etmeye ihtiyacı var. Kaliteli bir kadroya sahibiz ama olmamız gereken yerde değiliz. Tek yumruk halinde hareket ederek başarılı olacağız. Bu takım kalitesini sahada biraz daha fazla gösterebilirse başarılı olacaktır. İsimlerden ziyade camiaya hizmet adına buradayız."