Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Önümüzdeki iki hafta çok kritik"

"Önümüzdeki iki hafta çok kritik"

F.Bahçe Teknik Direktörü Cocu, Devler Ligi ön elemesine kadar mutlaka takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi:

"Önümüzdeki iki hafta çok kritik"

“Transfer için çalışıyoruz ama işimiz kolay değil. Bazı sınırlamalar var. Kalan sürede bir oyuncu gelirse onu en iyi şekilde ilk maça kadar hazırlamalıyız.”

İSVİÇRE kampında Lozan’la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden F.Bahçe’de teknik direktör Phillip Cocu, karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla yaptığı sohbette transfere ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar kadroya takviye gerektiğini itiraf eden Hollandalı, şunları söyledi:
“KAÇ transfer yapmamız gerektiği konusunda sayı vermek şu an itibariyle imkânsız. Biraz hangi transferleri başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza bağlı. O transferlere göre kim ayrılır aramızdan ayrılmaz bunlar belli olacak. Öncelikle sınırlar var, önümüzde sınırlamalar var, limitler var. Bunları biliyoruz. İmkanlarımız dahilinde doğru seçimleri yapmaya gayret gösteriyoruz. Kolay değil işimiz bazı sınırlamalar var önümüzde ama doğru kararı verebilmemiz için zamanı iyi kullanmaya çalışıyoruz.
‘COMOLLI ÇALIŞIYOR’
TRANSFER konusunda Comolli ile birlikte çok çalıştığımızı söyleyebilirim. Öncelikle kalan süre zarfında eğer bir oyuncumuz gelirse buraya onu hazırlayabilmek için ilk maça elimizden gelen her şeyi yapabiliriz. Ama bunu önümüzdeki iki hafta gösterir. İki hafta içinde olacak gelişmelere göre bunu değerlendirebiliriz. Göreceğiz o maça hazır olur mu olmaz mı, bu duruma bakacağız.”

Haberin Devamı