Gazete Vatan Logo
Futbol "Onur duydum"

"Onur duydum"

A Milli Futbol Takımı'nda yeniden görev alan teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılığını yapacağı açıklanan Akhisar Belediyespor teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gururlu ve mutlu olduğunu söyledi.

"Onur duydum"

Görevin kendisi için sürpriz olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Fatih Hoca'ya yapılan teklifi sürpriz olarak görmüştüm. Beni arayarak birlikte çalışmak istediğini söylemesiyle daha da şaşırdım" dedi.

"Milli görevden kaçılmaz" diyen Hamzaoğlu, "Hem Akhisar Belediyespor'da çalışmayı sürdüreceğim hem de ay yıldızlı ekibimizin başarısı için ter dökeceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ise Hamzaoğlu için Federasyon'dan gelen teklife seve seve onay verdiklerini söylerek, "Bu karar Akhisar için gurur verici" diye konuştu.

YILLAR SONRA

Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'nun yolları 22 yıl sonra yeniden kesişti. Hamzaoğlu, 1991'de Terim'in çalıştırdığı Ümit Milli Takım'da futbolcu olarak görev yaptı.

Galatasaray'da parlayan Hamzaoğlu, Terim göreve gelmeden 1 yıl önce, 1995'te sarı kırmızılı ekipten ayrıldı. Akhisar Belediyespor'daki başarısıyla dikkat çeken teknik direktör, kariyerinde yalnızca 28 Nisan 1993'te 3-1 kaybedilen Norveç deplasmanında A Milli formayı giydi.

NAZAR BONCUĞU

Spor Toto Süper Lig'de sezona 3-1'lik Sanica Boru Elazığspor galibiyetiyle başladıktan sonra Gençlerbirliği'ne deplasmanda 3-0 yenilen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Rakip müthiş oynadı biz ise kötüydük" dedi. "Bu skor bizim için nazar boncuğu olsun" diyen Hamzaoğlu, "En kötü oyunumuz böyle olsun. Hatalarımızdan ders çıkararak Trabzonspor maçına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı