Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına kulübeden esti

Fırtına kulübeden esti

Fırtına, G.Saray maçı öncesi Kayseri'den kayıpsız döndü.

Fırtına kulübeden esti

Kadir Has Stadı’nda 87 dakika boyunca izleyenleri uyuklatan bir futbol vardı. Ancak maçın kaderini 56’da oyuna dahil olan Marin’in asistinde 65’te sahaya sürülen Cardozo’nun dokunuşu değiştirdi ve Trabzon 3 puanı aldı

KENDİSİNE deplasmanda ters gelen Kayseri’ye karşı Trabzon bu kez kazanmayı başardı. Karadeniz ekibi son dakikalarda Cardozo ile bulduğu golle iddiasını sürdürürken rakibine de ilk yenilgiyi tattırdı. Cardozo ve Marin gibi iki yıldızı yedekte olmasına rağmen eldekilerle dahi etkili bir 11 sahaya süren Şota ilk 45 dakikada hayal kırıklığı yaşadı.

SAĞDAN Cavanda ve zaman zaman da Yusuf’un deparlarıyla elde ettiği topu Kayseri cezaalanına göndermeye çalışan konuk ekip isabetsiz 4 şut gönderebildi Hakan’ın üzerine. İş yapması beklenen Mbia, Ekici, Erkan’ın bir türkü uykudan kalkamamasının da ‘katkısıyla’ hiç tat vermedi bordo-mavili ekip.

İLK yarının tek pozisyonu ise 45’te geldi. Constant’ın kendi sahasından gönderdiği topu Mustafa Akbaş büyük bir hatayla M.Ekici’nin önüne indirdi. Hakan karşı karşıya pozisyonda gole izin vermedi.

Haberin Devamı

‘SONRADAN GİRME’LER

KAYSERİ 2. yarıya daha istekli başladı. 51’de elini kolunu sallayarak cezaalanına giren Ömer üç Trabzonlu arasından sert vurdu ama top direğin yanından dışarı çıktı. Bu dakikada Şota önce Marin’i, verimsizliğin devam etmesi üzerine kısa bir süre sonra, 65’de Cardozo’yu sahaya sürdü. Tolunay Kafkas’ın da Yakubu hamlesiyle hareketlenen oyunda ilk hareket Furkan’dan geldi. 75’te cezaalanı dışından sert şutu direğin dibinden auta çıktı. 77’de M.Akbaş’ın denemesini Onur zor da olsa direğin dibinde yakaladı.

GOL 87’de geldi. Üç ‘sonradan girme’den önce Özer ortaladı, Marin cezaalanı içinde dokunarak topu Cardozo’nun önüne düşürdü, o da cezayı kesti: 0-1. Bir dakika sonra Cardozo’nun defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Marin çerçeveyi bulamayınca Trabzon 2. golden oldu ve maç böyle bitti.