Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Öyle bir ananın evladı...'

'Öyle bir ananın evladı...'

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Spor'da 'İkiye Bir' programına konuk oldu.

'Öyle bir ananın evladı...'

Sivasspor maçıyla ilgili değerlendirmeler bulunan Hacıosmanoğlu, "Hakan Arıkan, bu maçta yaptığı kurtarışlarla ona ödediğimiz paranın ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Bir kalecinin takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu sezon bizim için önemli. Hocamızın isteği doğrultusunda daha iyi bir Trabzonspor seyrettirmek için istekler var. Gücümüz yettiğince biz de o oyuncuları almak istiyoruz" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin'in transfer süreciyle ilgili ise şöyle konuştu;

"Biz kimseyle yarış içinde değiliz. Biz sadece hocamızın istediklerini almak istiyoruz. Erkan konusunda çok spekülasyon yok. Eskişehir'den ayrılana kadar bizim bir talebimiz yoktu. Bizim Trabzonspor olarak bir yapımız var. Biz Anadolu'nun elinden topçu çıkarmayız. Biz Anadolu takımlarının da çıkarını korumak zorundayız. Uğur kardeşimizde de öyledir. Başkanın gönlünü yapmadan Uğur'u almayalım dedik, öyle aldık. Erkan ad vermeden, şu takımlar beni istedi dedi.

Biz devreye girdik, o İsveç'e gittik. Kirli haberler çıkarılıyor. Hep farklı farklı haberler çıktı. Çocuk kendisi söyledi, ben bir TV'ye çıktım ama bana tuzak kurdular, pişman oldum dedi. Biz tabii istiyoruz, Eskişehir'le anlaştık. İnsanlar diyor ki, Trabzonspor'u istemeyen bir oyuncuyu niye alıyorsunuz. Biz oyuncuyla konuşuyoruz o sırada, öyle bir şey demiyor. Trabzon'u istemeyen oyuncu varsa, bizi şampiyon yapacaksa da almam zaten. Benim karakterimi insanlar bilir. "

Haberin Devamı

"ÖYLE BİR ANANIN EVLADI TRABZON'DA OYNAR"

"İsveç'e gittik. Konya'nın Kula ilçesi oradaymış. Kula'nın 40 bin nüfüsu var, 30 bini orada. Orada annesini gördük, başı kapalı, mütaassıp bir insan. Öyle bir annenin evladı ancak Trabzon'da oynar. Ailece oturduk, 10 dakika konuştuk. Diyorlar ki, başkan futbolcunun ayağına gider mi, başkanlığı ne zannediyorlar. Bu makam hizmet makamıdır. Biz Trabzonspor'a hizmet edecek insanların hizmetkarıyız. Gerekirse dünyanın öbür ucuna gideriz. Erkan, çok karakterli bir aileden yetişme. Kendisi de öyle. Trabzonspor'a çok hizmet edecek."

Haberin Devamı

Ayrıca İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Yumlu için Galatasaray'dan teklif almadıklarını açıkladı.