Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Oyun değil skor lazım'

'Oyun değil skor lazım'

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, derbide takımdan beklentilerini VATAN'a açıkladı.

'Oyun değil skor lazım'

BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, F.Bahçe derbisinden 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi. VATAN’a konuşan Ürkmezgil, böylesi büyük derbilerde iyi oyundan öte skoru almanın önemli olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

“BAŞAKŞEHİR maçının ardından F.Bahçe ile evimizde karşılaşacağız. Mutlaka kazanmamız lazım. İyi futbol oynamak elbette ki çok önemli. Zaten bu sebeple hocamız ve oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Genel olarak bakıldığında bu ligin en iyi futbol oynayan takımıyız.

ANCAK derbilerde iyi oyundan çok skoru almak önemli. Örneğin son olarak G.Saray ile F.Bahçe arasındaki maça bakarsak; G.Saray belki daha çok topla oynadı, daha çok üretmek istedi fakat maçı F.Bahçe kazandı. Yine bizim F.Bahçe ile kupada oynadığımız maç var. Çok iyi başlamıştık ama bir hata sonucu eksik kaldık ve mağlup olduk.

‘TARAFTARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR’

DOLAYISIYLA bizim için bu derbide galip gelmek çok önemli. Takımımızın tabii ki yine güzel bir futbol izlettirmesini bekliyoruz. Öyle olacağını da tahmin ediyoruz ancak daha önemlisi maçı kazanmak olacak. Bunu başardığımız takdirde şampiyonluk yolunda da çok önemli bir adım atmış olacağız. Bu noktada da stadı dolduracak olan taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Bu sezon nereye gitsek hep yanımızda oldular, takıma sahip çıktılar. Aynı desteği F.Bahçe maçında da son düdüğe kadar onlardan bekliyoruz.”

Haberin Devamı