Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Oyuncular bile 11'i bilmiyor'

'Oyuncular bile 11'i bilmiyor'

Teknik patron Advocaat, taşların yerini o kadar çok değiştiriyor ki özellikle hücumcular 'Formam garanti' diyemiyor.

'Oyuncular bile 11'i bilmiyor'

G.SARAY derbisine saatler kala F.Bahçe’de kadro belirsizliği sürüyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana ezeli rakipleri için çeşitli oyun varyasyonları hazırlayan teknik direktör Dick Advocaat, TT Arena’da sahaya süreceği 11’i kafasında henüz netleştiremedi.

HOLLANDALI çalıştırıcı artık klasikleşen savunma kurgusunda değişiklik yapmayı düşünmüyor ancak hücumcuların yerleriyle sürekli oynuyor. Lens’in kesin olarak sağ açık başlayacağı derbide 10 numara, sol açık ve forvette kimlerin oynayacağı belli değil.

SON idmanda önce forvet arkasında Van Persie, solda Aatif, en ileri uçta da Sow’u denedi Advocaat. Günün 2. dizilişi forvet arkası Aatif, solda Alper, golcü olarak Van Persie oldu.

RVP BİR ADIM ÖNDE

REFERANDUM nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada ortada Alper’in, solda Stoch’un, forvette de Van Persie’li bir kadro denemişti 69 yaşındaki hoca.

BU kombinasyonlara oyuncuların antrenmanlarda verdiği reaksiyonları yakından takip eden Advocaat, maç sabahı yardımcıları Mario Been ve Cor Pot’la son kez istişare edip son kararını verecek. İşin özeti şu an F.Bahçeli futbolculardan hiçbiri yarın TT Arena’da sahaya çıkacak 11’i ezbere sayamıyor.

Haberin Devamı