Gazete Vatan Logo
Sivas Spor 'Özlediğimiz başarılara ulaşacağız'

'Özlediğimiz başarılara ulaşacağız'

Medicana Sivassporlu futbolcu İbrahim Öztürk açıklama yaptı

'Özlediğimiz başarılara ulaşacağız'

Medicana Sivasspor'un defans oyuncusu İbrahim Öztürk, kırmızı-beyazlı ekibin özlediği ve beklediği başarılara ulaşacağını belirtti.

Öztürk, Sivasspor Kulübü'nün resmi dergisinde yer alan röportajında, futbol yaşantısı ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sivasspor'un hedefleri bulunan, önemli bir kulüp olduğunu anlatan İbrahim Öztürk, "Burada bulunmak, o sorumluluk altında olmak farklı bir duygu. Bize de düşen en iyi şekilde hizmet edebilmek. Bu sorumluğunda bilincindeyim" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin sezona beklenenin altında bir performansla başladığını belirten İbrahim Öztürk, şunları kaydetti:

"Daha fazlasını yapabilirdik ama baktığımız zaman takımdan birçok arkadaşımız ayrıldı ve yerine yeni arkadaşlarımız geldi. Bu uyum sürecini bir anda atlatmak olmuyor, ister istemez alışma süreci oluyor. En iyi şekilde bu süreci kısaltmaya çalışıyoruz. Aslında lige iyi başladık, puan almak önemliydi. Biz bir bütünüz, bir aileyiz. Baktığımız zaman Sivasspor camiası olarak hepimiz bir olduğumuz zaman başarılı oluruz."

Haberin Devamı

Sezonun yeni başladığını ve uzun bir maraton olduğunu vurgulayan İbrahim, "Bizler yavaş yavaş üstüne koyarak gitmeye çalışacağız, hedefe ulaşmak istiyorsak üstüne koymak zorundayız. Belli bir puanı yakalamamız gerekiyor, onun için mücadele edeceğiz. Biz bunu kendi içimizde konuşuyoruz, her maç öncesi ve sonrası değerlendiriyoruz. Yaşadığımız durumu, bunları konuşmamız gerekiyor, çünkü bazı şeylerde sadece icraat yetmiyor, iletişimle de bir adım öne çıkabiliyorsunuz" değerlendirmesini yaptı.

İbrahim Öztürk, kırmızı-beyazlı ekibin bir dönem şampiyonluğu kovaladığını ve kıl payı kaçırdığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Bu başarılara yeniden ulaşmayı arzuluyoruz. Teknik direktörümüz Sergen Yalçın, Sivasspor için bir artıdır. Sergen Yalçın takımı iyi bilen, iyi çözen ve aynı zamanda iyi hamleleri de gerçekleştiren bir insan. İnşallah sezon içinde bunun artılarını yaşayacağız."