Gazete Vatan Logo
Futbol 'Özür dilemeye gerek yok'

'Özür dilemeye gerek yok'

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran açıklama yaptı.

'Özür dilemeye gerek yok'

Kıran kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bir süredir futbol kamuoyunu meşgul eden ve spekülasyonlarla amacı ötesine taşınarak gündem yaratılan, kulübümüze değerli hizmetleri olmuş Sayın Necati Yücel'in beyanlarıyla ilgili açıklama gereği oluşmuştur.

Öncelikle bilinmelidir ki, Sayın Necati Yücel'in göreve getirilmesiyle ilgili itirazım ve tavrım, profesyonellik ve kurumsallık kriterleri içerisinde yapılmış bir hataya dikkat çekmektir. Usule dair yöneltilen bir eleştiri, asla Sayın Necati Yücel'in şahsına ve kişiliğine dönük değildir. Akabinde gelişen süreçlerde, spekülasyonları körüklememek, camiaya ve Beşiktaşımıza zarar vermemek adına, mümkün olduğunca suskun kalmayı tercih etmiş iken, konu şahıslara ve kişiliklerine dönük kasıtlı bir tutummuş gibi algılattırılmak istenmiştir.

Beşiktaşımıza hizmet etmiş değerli bir ismin şahsına dönük karşı bir tavır içinde olmam asla söz konusu olamayacağı, bunun, bugüne kadar savunageldiğimiz Beşiktaşlılık kültür ve değerleriyle çelişeceği son derece açıkken, şahsımı tanıyanlarca nezaket dışı bir tavra tevessül etmeyeceğim de bilinir.

Hal böyle iken, bazı basın yayın organlarında Sayın Yücel'in şahsımla ilgili haksız ve asılsız beyanları yer almıştır. Bir hata var ise özür dileyecek olgunluğa her zaman sahip olmakla birlikte, Sayın Necati Yücel'den özrü gerektirecek bir konu mevzu bahis değildir, olmamıştır. Şu ana kadar ve bundan sonra "kameraların önünde ve ardında" özür dilemem söz konusu olmayacaktır."

Haberin Devamı