Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Özür dilerim'

'Özür dilerim'

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan kaleci Onur Kıvrak, Trabzonspor camiasından özür diledi.

'Özür dilerim'

Hurma ile yaşadıkları tartışmanın bir yanlış anlamadan meydana geldiğini ifade eden milli eldiven “Trabzon camiasından özür dilerim” açıklamasını yaptı.

UUEFA Avrupa Ligi’ndeki Rabotnicki maçı öncesi Makedonya’da kaptan Onur Kıvrak ile sportif direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan ‘Mercedes’e binme krizi’nde önemli gelişmeler yaşandı dün. Hurma ile giriştiği tartışma sonrası Üsküp’teki kampı terk edip apar topar İstanbul’a dönen milli file bekçisi koruduğu sessizliğini dün bozdu.
‘TASVİP ETMİYORUM’
TEKNİK direktör Şota Arveladze, Rabotnicki maçı öncesi tecrübeli eldiven hakkında, “Onur kırmızı çizgileri aştı. O ne yaptığını gayet iyi biliyor. Eğer bu takıma kaleci olarak geri dönmek istiyorsa bu olabilir. Kendisine 1 hafta izin verdik” açıklamasını yaparken kavganın diğer aktörü Süleyman Hurma ise maçtan hemen sonra konuşmuştu.
HURMA’NIN “Burada en büyük Trabzon’dur. Kimsenin egosu kulüpten büyük olamaz. Kulübün üstünden dozer geçmiş” sözlerinin ardından Onur yelkenleri suya indirdi.
DÜN yazılı bir açıklama yayımlayan Onur, “Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptığım Trabzonspor Kulübü’nde meydana gelen yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükârda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış olan hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dilerim” ifadelerini kullanarak affedilmek istediğini duyurdu.

Haberin Devamı