Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Pepe ve Vida ile rekabete hazırım"

"Pepe ve Vida ile rekabete hazırım"

Beşiktaş'ın yeni savunmacısı Enzo Roco, takım arkadaşlarına meydan okudu:

"Pepe ve Vida ile rekabete hazırım"

“Pepe benim küçüklüğümden beri izlediğim bir stoper. Onunla aynı forma altında olmak büyük bir gurur. Vida iyi bir sezon geçirdi, Dünya Kupası’nda iyi bir performans ortaya koydu.”

BEŞİKTAŞ’IN yeni stoperi Enzo Roco, siyah-beyazlı takımın sosyal medya hesaplarından IGTV’ye konuştu. Konu yelpazesi oldukça geniş sohbette çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu mevkidaşlarına meydan okurken şunları söyledi:

“PEPE küçüklüğümden beri izlediğim bir stoper. Onunla aynı formayı taşımak büyük bir gurur. Vida iyi bir sezon geçirdi, Dünya Kupası’nda iyi bir performans ortaya koydu. Kariyeri ortada bir oyuncu. Bütün oyuncular olarak forma rekabetinde olacağız. Buna hazırım. Sonunda takımımın iyi bir şeyler yapmasını ve elde etmesini umuyorum.

‘ÇOK SIKI ÇALIŞACAĞIM’

GARY Medel uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım. Transfer sürecinde konuştuk. Bana kulübü ve yapısını anlattı. Konuşmalar sonrasında gelişimimi halen tam olarak tamamlamamış bir oyuncu olarak hem takıma bir şeyler verebilirim hem de kendime bir şeyler katabilirim diye düşündüm.
TARAFTARLARIN bana gösterdiği sıcak karşılaşa ile ilgili olarak hepsine çok teşekkür ederim. Ben de elimden geldiği kadar sıkı çalışıp, bana olan bu sevginin karşılığını vermek istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
‘Beşiktaş’ın ilgisi beni duygulandırdı’
“MENAJERİM Beşiktaş’ın ilgisinden bahsettiği zaman çok duygulandım. Çünkü Beşiktaş büyük bir tarihi ve geçmişi olan bir takım. Her zaman üst seviyede bir şeyler kazanmak için yarışan takım. Meksika’da 1 sene daha kalma ihtimalim vardı ancak Avrupa’ya dönmek istedim. Dönmüşken de büyük kupalar için oynayan bir takımda olmak çok güzel.”
‘Kardeşim Medel’le yoğun çalışıyoruz’
BEŞİKTAŞ’IN Cruz Azul’dan transferi Enzo Roco, Şili Milli Takımı’ndan da arkadaşı olan Gary Medel ile çekilmiş fotoğrafını instagramdan paylaştı ve şu notu düştü:
“HAYATIMDAKİ bu yeni macera için hazırım. Kardeşim Gary Medel ile beraber önemli başarılar kazanmak ve bu kulübe yardımcı olabilmek için her gün çok yoğun şekilde çalışıyoruz.”
‘Hava toplarında ve oyun kurmada iyiyim’
“HAVA toplarında ve savunmadan oyun kurmada iyi olduğumu söylemeliyim. Takım olarak ön tarafta oynarken, defans çizgisini orta sahaya yakın kurarak rakibin muhtemel kontrataklarınönlemede de çok başarılı olduğumu düşünüyorum. Umarım bu hünerlerimi yeni formamla da gösterebilirim.”
‘Sezonda 2-3 gol atarım’
“Sezonda 2-3 gol atan bir stoperim. Ama tabii ki bizim ilk görevimiz takımımızın gol yemesini engellemek ve defans hattında sağlam durmak. Her zaman o yönde iyi olmaya çalışıyorum.”

Haberin Devamı