Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Polemiğe girmeye gerek yok'

'Polemiğe girmeye gerek yok'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısındaki sert sözlere yanıt verdi.

'Polemiğe girmeye gerek yok'

Beşiktaş Kongre Üyesi Serkan Yazıcıoğlu tarafından Karaman'da 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu'na yaptırılan Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu'nun açılışına Fikret Orman da katıldı. Başkan Orman'a taraftarlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çekildi.

Açılışın ardından anaokulunu gezen Orman, burada gazetecilerin sorularını cevapladı. Orman, "Bu yıl Beşiktaş şampiyon olacak mı?" sorusuna "Buna biz değil, sahadaki futbolcular karar verecek. Bize öyle söz verdiler. İnşallah şampiyon olacaklar" yanıtını verdi.

Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yaptığı sert açıklamayla ilgili soruya ise Orman, "Bir kulüp başkanı açıklama yapmış, bizi ilgilendiren bir açıklama yok. Onun için de bir cevabımız yok" diyerek polemiğe girmekten kaçındı.

ZİYARETE ORMAN'IN ANNESİ DE KATILDI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman okul açılışından önce de önemli ziyaretlerde bulundu. Fikret Orman dün sabah önce Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile Grand Karaman Otel'de kahvaltı etti; ardından da Karaman Valisi Murat Koca'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde; yöneticiler Deniz Atalay ve Hakan Özköse ile Başkan Orman'ın annesi Nuran Orman da yer aldı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Karaman Valisi Murat Koca ile sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Orman, ziyaretin sonunda Koca'ya isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti..

Haberin Devamı

(Takvim)