Gazete Vatan Logo
Futbol "Porto'yu unutun Konya'ya bakın"

"Porto'yu unutun Konya'ya bakın"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından Süper Lig'e odaklanmalarını istedi:

"Porto'yu unutun Konya'ya bakın"

“Kutlama havasından çıkmalıyız. İşimiz kolay değil, güçlü bir takımla karşılaşacağız. Gereken ciddiyeti, birlikteliği sahaya yansıtırsak bu maçı da kazanmamamız için hiçbir neden yok”

PORTO’YU deplasmanda 3-1 devirip UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu macerasına rüya gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş gözünü lige çevirdi. 5. haftanın kapanış maçında pazartesi günü Atiker Konya’yı konuk edecek olan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlarken teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı.
TECRÜBELİ hoca “Porto maçı geride kaldı” derken, “Bazı eksiklerimiz olsa da hepiniz elinizden gelenin en iyisini yapmak için çabaladınız. Bu nedenle teşekkür ediyorum. Ancak şu bir gerçek ki kendimizi geliştirmeye devam etmeliyiz. Şimdi o maçı unutmalı ve lige konsantre olmalıyız.
YAKLAŞIK 1.5 ay önce Süper Kupa maçında oynadığımız Konyaspor ile oynayacağız. Henüz hazırlık sürecinde oynadığımız bir maçtı ve son dakikada kaybetmiştik. Ancak şu an hem fizik hem de uyum anlamında daha iyi bir seviyedeyiz. Güzel bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürelim.
‘İLGİ VE SEVGİ GÖRECEKSİNİZ’
MİLLİ maçlar nedeniyle bir ara vardı, sonrasında üst üste deplasmanlarda oynadık. Uzun bir aradan sonra yeniden taraftarlarımızın desteğini arkamıza alacağız. Büyük bir ilgi ve sevgi göreceksiniz, o ilgiye, sevgiye sahada oynayacağımız futbolla karşılık verelim.
KUTLAMA havasından çıkmalı ve lig atmosferine konsantre olmalıyız. İşimiz kolay olmayacak, güçlü bir takımla karşılaşacağız. Eğer gereken ciddiyeti, birlikteliği sahaya yansıtırsak bu maçı da kazanmamamız için hiçbir neden yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı