Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Prandelli için kararımı verdim'

'Prandelli için kararımı verdim'

G.Saray Başkan Adayı Alp Yalman, "Prandelli ile ilgili bir kararım var! Bunu kendisiyle görüşünce açıklayacağım" dedi.

'Prandelli için kararımı verdim'

Galatasaray’da Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimine sayılı günler kala aday isimlerden Alp Yalman, Radyospor’a açıklamalar yaptı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde dün gece aldığı 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı "Benim buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig olunca gelişerek şampiyonluğa doğru yol almamız gerekiyor" sözlerini "talihsiz" olaraka niteleyen Alp Yalman önemli açıklamalar yaptı.

"Prandelli’nin sadece şampiyonluk için getirildiğini sanmıyorum" diyen Yalman, "Bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler" dedi.

KARARIMI VERDİM

Alp Yalman, "başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz?" sorusuna, "Ben Prandelli ile ilgili kararımı verdim. Bunu kendisiyle görüştükten sonra Prandelli’ye ileteceğim" yanıtını verdi.

YAPILAN TRANSFERLERİ DE SORACAĞIZ

Galatasaray’ın şişmiş bir oyuncu kadrosunu olduğunu ifade eden Yalman, maçı izlerken "Şu oyuncu neden alınmış?" dediğiniz oyuncular oldu mu? sorusunaysa, "Yapılan transferleri de neden alındı diye hocaya soracağız" şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

SNEIJDER İLE İLGİLİ BİR KARAR YOK

Alp Yalman, Sneijder ile sözleşme uzatıp uzatmayacakları konusundaysa "Bu konuda verilmiş bir söz veya karar yok. Buna oyuncuyla yapılmış sözleşmeyi gördükten sonra karar vereceğiz" diye konuştu.

Alp Yalman ayrıca göreve gelmeleri halinde hiç bir şubede küçülme yapmayacaklarını da sözlerine ekledi.

(Radyospor)