Gazete Vatan Logo
Futbol 'Rakibim tabii ki Fener'

'Rakibim tabii ki Fener'

Şener: “Matematiksel olarak rakip Bursa. Ama taraftarına, başkanına bakınca F.Bahçe.”

'Rakibim tabii ki Fener'

TRABZON Başkanı Sadri Şener, Süper Lig’in zirvesinden Türkiye’ye seslendi! Lig TV’deki Futbol Gündemi programına Sinan Engin’in davetlisi olarak katılan Şener’in cümlelerini sizin için derledik:

“ŞU an matematiksel olarak en büyük rakibim Bursa’dır. Ama genele baktığımız zaman F.Bahçe. Taraftarı, basını, başkanını düşününce, en büyük de rakibim tabii ki onlar.”
SELÇUK’UN sözleşmesini devre arasında hallederiz. Zaten şampiyon olan takımdan kim gider ki?

EMENIKE hakkında hocayla hiç konuşmadım. Bahsi geçmedi.

‘SELAM VERMEM!’

BEN maçı başka gözle izliyorum. Gol atıyoruz, herkes seviniyor, benim aklıma maç başı galibiyete verilen 750 bin TL geliyor. Şampiyon olursak gelirimiz 60 milyon TL’yi geçer.. Bir de Şampiyonlar Ligi’nden para almayı başarırsam daha kimseye selam vermem!

MAHMUT Özgener’i eskiden tanırım. Çok iyi bir aile çocuğu. Ben federasyondan memnunum.

TEKKE’YLE ilgili çalışma yok.. Onun yerinde olsam hoca olurum.

ALEX’İ, Quaresma’yı beğenmemek mümkün değil. Bu oyuncular bizim takımımızda olsa belki farklı noktalara bile gidebilirdik..”

‘Şenol Hoca Teofilo için ‘BOMBA BU’ demişti..’

“ŞENOL Güneş’in kaleci olduğu zamanı hatırlıyorum. Çok tecrübeli, çok efendi, kuralları olan bir insandı. Eskiden daha tersti ama zamanla hayat onu da bizim gibi törpüledi.
İLK geldiğinde hoca, “Bu Teofilo bomba” dedi, ben, “He, he” dedim, sonunda onun dediği oldu.

YEDEK kulübemiz de çok güçlü. 4-5 tane adam ilave etsen şampiyonluğa oynayacak bir kulübemiz var. Belki devre arasında kulübeye bir santrfor transfer edebiliriz.”

‘Fener’i ben de şampiyon sandım’

“GEÇEN sezonun son maçında Kadıköy’de yapılan anonstan sonra tek başıma kaldım, ne yapacağımı şaşırdım. Ben de alkışladım F.Bahçe’yi, şampiyon olduklarını sanıp. Sonra baktım Bursa şampiyon olmuş. Aziz yine dimdik ayakta durdu.. Bunları yaşamak gerçekten çok zor..

F.BAHÇE ve G.Saray’la yarışamam. 15 tane branşta faaliyet gösteriyorlar. 1100 km ilerideyim. Mesela THY, beni almaya gelirken boş uçağın parasını bile alıyor benden..”

VOLKAN KONAK ŞARKI YAPACAK

Sadri Şener, şampiyon olmaları halinde şarkıcı Volkan Konak’ın kutlamalar için yeni bir şarkı yazacağını söyledi..

Haberin Devamı