Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Reklama gerek yok!'

'Reklama gerek yok!'

G.Saraylı yönetici Şükrü Ergün'den ilginç açıklamalar

'Reklama gerek yok!'

Son yıl­lar­da ta­raf­tar­la­rı­nı ses ge­ti­ren ya­ban­cı oyun­cu trans­fer­le­ri­ne alış­tı­ran Ga­la­ta­sa­ray'da bu se­zon yap­rak kı­mıl­da­mı­yor. Yer­li pi­ya­sa­dan kad­ro­su­na Ol­can Adın, Si­nan Gü­müş, Si­nan Bo­lat, Ka­an Bay­sal'ı ka­tan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar sı­nır öte­si ope­ras­yo­nun­da ise şu ana ka­dar um­du­ğu­nu bu­la­ma­dı.

Bu du­rum is­ter is­te­mez Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin kay­nak bul­ma ko­nu­sun­da sı­kın­tı ya­şa­dı­ğı yo­rum­la­rı­na ne­den ol­du.Özel­lik­le Türk Te­le­kom ile olan an­laş­ma­nın bit­me­si­nin ar­dın­dan gö­ğüs rek­la­mı ko­nu­sun­da he­nüz ye­ni bir spon­sor­la an­la­şı­la­ma­ma­sı spe­kü­las­yon­la­ra da­ha da ağır­lık ka­zan­dı­rır­dı. Ko­nuy­la il­gi­li Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­ci­si ve ba­sın söz­cü­sü Şük­rü Er­gün ga­ze­te­mi­ze de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lun­du.

Ünal Aysal pazarlıkta

Ön­ce­lik­le gö­ğüs rek­la­mı bu­la­ma­ma gi­bi bir du­ru­mun söz ko­nu­su ol­ma­dı­ğı­nı di­le ge­ti­ren Er­gün, "Baş­ka­nı­mız bu ko­nuy­la biz­zat ken­di­si il­gi­le­ni­yor. Di­rekt te­mas­la­rı ken­di­si yü­rü­tü­yor. En iyi tek­lif için pa­zar­lık­lar sü­rü­yor. Baş­kan bi­ze bu ko­nu­nun 1-2 haf­ta için­de so­nuç­la­ndı­rı­la­ca­ğı şek­lin­de bil­gi ver­di. Ya­ni fir­ma bu­la­ma­ma gi­bi bir du­rum söz ko­nu­su de­ğil" di­ye ko­nuş­tu.

Haberin Devamı

Top artık Prandelli’de

Ga­la­ta­sa­ray'da ya­ban­cı oyun­cu trans­fe­ri için gö­ğüs rek­la­mı­nın önem­li bir ge­rek­li­lik ol­ma­dı­ğı­nı di­le ge­ti­ren Er­gün bu­na kar­şın ya­ban­cı kı­sıt­la­ma­sı gi­bi bir sı­kın­tı­la­rı ol­du­ğu­nu ha­tır­lat­tı. Bu ko­nu­da kad­ro­nun şe­kil­len­me­si­ni de bek­le­dik­le­ri­nin al­tı­nı çi­ze­rek "Ho­ca­mı­zın kad­ro­da han­gi oyun­cu­la­rı dü­şü­nüp, han­gi­le­ri­ni dü­şün­me­di­ği ke­sin­leş­tik­ten son­ra ka­rar ve­ri­le­cek bir şey. An­cak ya­ban­cı trans­fe­ri ya­pı­la­cak­sa bu di­rekt ola­rak for­ma rek­la­mı spon­so­ruy­la ala­ka­lı de­ğil" ifa­de­le­ri­ni ku­lan­dı.

Drogba yuvasına gitti

Şük­rü Er­gün, Ga­la­ta­sa­ray ile yol­la­rı­nı ayır­dık­tan son­ra 8 se­ne for­masını giy­di­ği Chel- ­se­a’ye dö­nen Di­di­er Drog­ba’nın es­ki ta­kı­mın­da ba­şa­rı­lı ol­ma­sı­nı um­du­ğu­nu söy­le­di. Fil­di­şi Sa­hil­li yıl­dızın ka­li­te­si­ni is­pat­la­mış bir oyun­cu ve iyi de bir pro­fes­yo­nel ol­du­ğu­nu ifa­de ede­rek “Za­ten çok sev­di­ği ve yu­va­sı ola­rak ni­te­len­dir­di­ği bir ta­kı­ma git­ti. Her­hal­de iyi bir per­for­mans­la da emek­li ol­mak is­te­ye­cek­tir. İn­şal­lah ba­şa­rı­lı olur” de­di. (Bugün)

Haberin Devamı