Gazete Vatan Logo
Şampiy10 'Rio'da biz de olacağız'

'Rio'da biz de olacağız'

“Ankara’da önemli olan ilk 3’e girmek. Şampiyon olan direkt gitme hakkı kazanıyor. 2. ve 3. bitirenler mayısta bir eleme daha oynayacak.

'Rio'da biz de olacağız'

FİLENİN Sultanları, 4-9 Ocak’ta Ankara’nın ev sahipliğinde yapılacak 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemesi’nin başlamasını dört gözle bekliyor. Takımımızın tecrübeli orta oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti, bu önemli turnuva öncesi sorularımızı yanıtlarken olimpiyat vizesini alacaklarına emin olduğunu ifade etti. İşte Bahar’ın açıklamaları:


“GERÇEKTEN bizi çok zorlu bir turnuva bekliyor. Hatta 2012’de kazandığımız olimpiyat elemesinden daha çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Çok iyi şekilde hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin de bizim kadar Rio’da yer almak istediğinin farkındayız. Ev sahibi olma avantajımızı da kullanarak olimpiyat biletini almak istiyoruz.


‘ÇOK MUTLUYUM’


BİLDİĞİNİZ gibi bu turnuvada ilk 3’e girmek önemli. Şampiyon olan takım direkt olarak olimpiyatlara gitmek hakkın kazanıyor. Elemeyi 2. ve 3. bitirenler ise mayıs ayında bir eleme daha oynama hakkı elde ediyor. Biz hangi yoldan olursa olsun hedefimize ulaşacağız. Buna eminim.


YAZIN milli takımda yoktum. Maalesef antrenman programım sebebiyle takımımızı izleme fırsatım da olmadı. Ancak milli takıma yeniden döndüğüm için çok mutlu olduğumu söylemeliyim.”

Haberin Devamı