Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Roma yemedi, G.Saray yedi'

'Roma yemedi, G.Saray yedi'

Usta spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın transferlerini sert bir şekilde eleştirdi.

'Roma yemedi, G.Saray yedi'

Hıncal Uluç, Sabah'a yaptığı değerlendirmede Prandelli'nin Galatasaray'a uygun olmadığını belirterek, akla hayale gelmez birtakım düşünceler içerisinde olduğunu ifade etti. İşte Uluç'un yorumları:

"Tarık Çamdal iyi bir transfer. Galatasaray'da uzun süre oynayacak bir isim. En önemli tarafı da Türk pasaportu olması. Bu yabancı kısıtlamaları Türk oyuncularının maddi-manevi değerini çok arttırdı. Ama Napoli'den alınanlar hakkındaki istihbaratım... Biz nasıl Galatasaray olarak birtakım adamları mesela Dany ve Amrabat'ı, işte Fenerbahçe Yobo ve Baroni'yi falan birilerine itilemeye çalışıyorsak bu ikisini de Napoli aynen Galatasaray'a itelemiş. Yani İtalyan futbolunu yakından takip eden, izleyen arkadaşlarım var. Geçen akşam tesadüf bendeydiler, onlarla konuştum. Kullandıkları kelime "Napoli bize kakaladı. Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama Galatasaray yedi" dediler. Yani vakti zamanında bir şeyler oynamış olabilirler ama geçen sene bir şey oynamamışlar."

Uluç, G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleriyle ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:

Haberin Devamı

"Şimdi, normal koşullarda rakiplerin üçü de tarihlerinin en kötü sezonunu yaşıyorlar. Yani Galatasaray buradan grup lideri bile çıkabilir. Ama Galatasaray bunların hepsinden daha kötü bir sezon yaşıyor. Yani üçüncü olup Avrupa Ligi'ne katılırsa başarıdır. Şu Bursa önünde gördüğüm Galatasaray o grupta sonuncu olur."

(Sabah)