Gazete Vatan Logo
Antalyaspor 'Ronaldinho ve Pirlo gelmeye hazır'

'Ronaldinho ve Pirlo gelmeye hazır'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Hem Pirlo hem Ronaldinho davetimizi bekliyor, Antalyaspor'a gelmeye hazırlar" dedi.

'Ronaldinho ve Pirlo gelmeye hazır'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Gencer, kulüp yöneticileriyle yapılan bir haftalık seyahat ve çalışmalar sonucunda bilgi kirliliği oluşmaması için basın toplantısı düzenleme gereği hissettiklerini söyledi. İtalya seyahatinde dünyaca ünlü futbolcular ve menajerleriyle görüştüklerini anlatan Gencer, Pirlo'nun Antalyaspor'a gelmeye hazır olduğunu ve Aralık ayında Türkiye gelebileceğini dile getirdi. Gencer, Ronaldinho'nun da Aralıkta Antalya'ya gelmesini ve görüşme yapmayı planladıklarını aktardı.

RONALDINHO VE PIRLO OYNAMAK İSTİYOR

Ronaldinho'nun transferi için gerekli altyapıyı oluşturduklarını kaydeden Gencer, "Antalyaspor olarak ikisinin de ocak ayında Antalya'ya gelmemesi için neden yok. Devre arası için transfer gerçekleştireceğimiz futbolcular da var. Hem Pirlo hem de Ronaldinho ile ilgili anlaşamadığımız konu yok. İkisi de davetimizi bekliyor. İkisi de Antalyaspor'da oynamak istiyor" dedi.

BOYUMUZU DA KİLOMUZU DA BİLİYORUZ

Haberin Devamı

Gelecek yıl kentte EXPO 2016 Antalya'nın düzenleneceğini hatırlatan Gencer, "EXPO'nun Antalya'da yapılacak olması Antalya için bir şans. Dünya turizm başkentinde yapılacak olması da EXPO için şans. Bunun tanıtımı için ciddi bütçeler ayrılıyor. Biz bu tür yıldız futbolcuları transfer etme konusunda boyumuzu da kilomuzu da biliyoruz. Antalyaspor A.Ş. olarak bütçemizi biliyoruz. Antalyaspor'un yıldızlar topluluğuyla EXPO'nun açılışını değerlendirmek çok büyük fırsat. Bu fırsatı hep beraber yapalım. Biz hazırız. Bizim bu transferi şehre getirmememiz için hiçbir engelimiz yok. Tüm altyapıyı yaptık. Bizim sadece istediğimiz maddi ve manevi destek" diye konuştu.

5 MİLYON EURO DESTEK

EXPO 2016 Antalya'nın 5 milyon Euro tanıtım desteği vermesi halinde dünya yıldızı 2 futbolcu transferini gerçekleştirebileceklerini belirten Gencer, kentteki işadamları ile EXPO 2016 yönetiminden maddi ve manevi destek istedi.

Gencer, Galatasaray maçının da ligin ilk devresinde oynanacak 17 maçtan biri olduğunu belirtti. Antalyaspor'un her maça hazırlandığı gibi Galatasaray maçına hazırlık yaptığını vurgulayan Gencer, "Galibiyetten başka düşüncemiz yok. Mutlu bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı