Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor 'Rotasyon yapamıyoruz'

'Rotasyon yapamıyoruz'

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

'Rotasyon yapamıyoruz'

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1-0 mağlup oldukları Başakşehir maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, “Oyun ilk yarı dengeli geçti. Duran top hakimiyetleri var. Önlem almaya çalıştık fakat ilk maçta olduğu gibi tersten gelen bir top. Kısa kaldık orada, golü yedik” dedi.

Zeki’nin performansını eleştiren Tolunay Kafkas, “Kenarlara inmeye çalıştık. Zeki istediğimiz ortaları yapamadı. Ömer daha etkiliydi. İçeri koşu konusunda Lopez sıkıntı yaşadı. Çok üretemedik. Oyunun son bölümünde de ‘gitti geldi’ye döndü. Güçlü bir takım başakşehir. İçerdeki maçları kazanıp dışardan puan getirmeye bakacağız” ifadelerini kullandı.

Son haftalara girilirken ligde kalma umutlarını değerlendiren Tolunay Kafkas, “Lig iyi başladık. Daha sonra talihsiz bir dönem geçirdik. Bir gerçek var ki oyuncuların bazılarında düşüş var. 13-14 adamın sırtında dönüyor. Onlar da zaman zaman sıkıntı yaşıyorlar. kolay değil. Çok fazla rotasyon da yapamıyoruz. Makas daralıyor. Maç kazanmak lazım bu ligde tutunmak için” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kayserispor, 23. hafta sonunda 23 puana sahip.