Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Sahada yoktuk 5-6 yiyebilirdik'

'Sahada yoktuk 5-6 yiyebilirdik'

Atletico Madrid karşısında yaşanan hüsrana Wesley Sneijder'den acı itiraf:

'Sahada yoktuk 5-6 yiyebilirdik'

"Bizim bir taktiğimiz yok. Buraya gelip sahaya çıkıyorsanız takım olarak oynamamız lazım. İyi çalışmıyoruz, kötü oynuyoruz. Bir reaksiyon vermemiz ve ayağa kalkmamız lazım."

G.SARAY'IN Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olduğu maç sonrası sarı-kırmızılıların Hollandalı yıldızı, öz eleştiri yaptı. Vicente Calderon'daki karşılaşma sonrası 31 yaşındaki ofansif orta saha şu ifadeleri kullandı:

"İYİ futbol oynamazsan ve sonuçları da alamazsan hep ilk önce teknik direktörler kovulur bu hep böyle olur. Bu böyle... Hiç kimseyi suçlamak istemiyorum. Bir teknik direktör giderken hepimiz üzülürüz, çünkü hepimiz insanız. 2-0 kaybettik ancak 5 veya 6 gol yiyebildirdik. Ayağa kalkmamız gerekiyor. Cuma günü sıfırdan başlamamız gerekiyor.

'OTURUP KONUŞACAĞIZ'

BİZİM bir taktiğimiz yok biz taktiksiz oynuyoruz ve taktik çalışmalıyız. Şu an çok kızgınım, bu çok normal. Buraya gelip sahaya çıkıyorsunuz ama takım olarak oynamamız lazım. Daha iyi bir takıma karşı oynadık. Yenilginin sebebi bu. Biz iyi değiliz, iyi çalışmıyoruz ve takım olarak kötüyoruz.

Haberin Devamı

SAHADA sadece tek bir takım vardı, o da Atletico Madrid'di. Şimdi herkes eşine ailesine gidecek. Cuma günü idmana çıkacağız, oturup konuşacağız. Artık eleştirmek için çok geç. Bir reaksiyon vermemiz ve takım olarak ayağa kalkmamız lazım."