Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Sampiyon olamazsak alkıslarız’

‘Sampiyon olamazsak alkıslarız’

Şener: Şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başaramazsak rakibi kutlarız

‘Sampiyon olamazsak alkıslarız’

Sadri Şener:“Hedefimiz lige alnımızın akıyla nokta koymak. Tabii ki de şampiyon olmak istiyoruz ancak bunu başaramazsak rakibi kutlarız.”

TRABZON Başkanı Sadri Şener, şampiyon olamadıkları takdirde F.Bahçe’yi alkışlayacaklarını söyledi. Şener, Trabzon dergisinin mayıs sayısındaki köşesinde şu konulara değindi:

“SEZON başından beri sergilediğimiz performansla taraflı tarafsız tüm kesimlerin beğenisini topladık. Bu süreçte önümüze türlü engeller kondu. Her şeye rağmen bu çabalar bizi yolumuzdan alıkoymadı ve bugünlere geldik. Hedefimiz sezonu alnımızın akıyla tamamlamak.

HEM biz hem de F.Bahçe şampiyonluk için yoğun gayret gösteriyor. Son yıllarda böyle nefes nefese bir yarış görülmemişti. Biz elbette şampiyonluk istiyoruz ama bunu başaramazsak rakibimizi alkışlamasını da biliriz.”

HAKEMLERİN bilerek hata yaptığına inanmıyorum. Ama bu hataların olduğu da gerçek. Bence hakemlerin hatalı kararlar verip vermemeleri, yardımcılarının formuyla doğru orantılı.”

Onur moral oldu

33. haftada İstanbul BŞ ile karşılaşacak olan Trabzon, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bu sezon son kez taraftarının önüne çıkmaya hazırlanırken, Onur Kıvrak’ın Trabzon’a dönmesi takıma büyük moral oldu. ABD’de ameliyat olan başarılı eldivenin bacağındaki ameliyat izi dikkatlerden kaçmazken, futbolcular yaklaşık 2 aydır kendilerinden uzak olan arkadaşlarıyla yakından ilgilendi.

Haberin Devamı