Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Şampiyon olamazsak başarılı değiliz'

'Şampiyon olamazsak başarılı değiliz'

Mustafa Denizli, sezon sonu için kendisine koyduğu hedeflerde sapma olmadığını açıkladı.

'Şampiyon olamazsak başarılı değiliz'

“Biz kazanmak mecburiyetindeyiz ve bu yarışa kazanarak devam edeceğiz. Ondan sonraki süreç farklı tablolar sunacaktır. İşimizi doğru şekilde yaparsak, tablo netleşecek. 3-4 puan fazla kaybettik.”

SARI-kırmızılı kulübün teknik direktörü Mustafa Denizli, dün Antalya kampında basının karşısına çıktı. Deneyimli teknik adam, takımın durumunun yanı sıra transferlerle ilgili açıklamalarda bulunurken listesinin ilk 3 sırasındaki oyuncular için anlaşma sağlanamadığını da itiraf etti.
ÖNÜMÜZDE sadece bir rakip olsaydı, daha sağlıklı bir süreçten bahsedebilirdik ancak iki rakibimizin puan farklarıyla bizlerin önünde olması çok daha iddialı konuşmamızı engelliyor. 5 maç itibarıyla düşündüğümüzden 3-4 puan fazla kaybettik. Geldiğimizden bu yana oyuncu grubumuzun bir reaksiyonu var, bu durum kolay değil.
İlk kez 1 yılın üzerinde...
BİZ kazanmak mecburiyetindeyiz ve bu yarışa kazanarak devam edeceğiz. Ondan sonraki süreç bize farklı tablolar sunacaktır ancak öncelikli olarak kendi işimizi doğru yapmak zorundayız. Biz işimizi doğru şekilde yaparsak, tablo çok daha netleşecek.
KARİYERİMDE ilk kez 1 yılın üzerinde kontrat imzaladım. Ben G.Saray’a gelirken, zaten G.Saray’ın yol haritasını değerlendirdim. 30 yaş ortalaması olan bir oyuncu grubu ile oynuyoruz. Hem bu tecrübeden fayda sağlamak hem de bu tecrübenin arasına genç oyuncuları da sokmamız lazım. Sezon sonunda şampiyon olamazsak; başarısız oluruz ancak bizim öncelikli hedefimiz bu takım gelecekte neler yapacak sorusuna cevap bulmak.
3 transfer yolda!
“GÖRÜŞÜP de transferini yapamadığımız 25 yaş altında 3 oyuncu oldu. Yarım saat evvel de bir haber geldi ve kulübü, istediğimiz oyuncuya izin vermedi. Şu anda da 25 yaşının altında 3 tane oyuncu için girişimlerimiz var. Önümüzde süreç var, 15 günlük bir zamanınız var.
Muhtemelen, yarından sonra bir tanesi gerçekleşir, önümüzdeki hafta da bir tanesi daha gerçekleşir. İki tane 18 yaş grubunda oyuncu var, bu oyuncular için kulübümüz tüm imkanları sundu ama reddedildi.”

Haberin Devamı