Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Şampiyona küfür yakışmaz'

'Şampiyona küfür yakışmaz'

Şampiyonluk kutlamasında taraftar F.Bahçe’ye küfredince Hamzaoğlu anında müdahale etti:

'Şampiyona küfür yakışmaz'

Oyuncuları ile Reina’da buluşan Hamza Hoca, taraftarı kıramadı, üçlü çektirdi... Tezahürat sonrasında bir anda ezeli rakiplerine küfür edildiğini duyan Hamzaoğlu yılmadan ısrarla bağırdı, herkesi susturdu

BAŞAKŞEHİR ile F.Bahçe’nin 2-2 berabere kalması ile birlikte sarı-kırmızılı camia 4. yıldız kutlamalarına başladı... Teknik heyet ve yöneticiler, Duygun Yarsuvat’ın başkanlığa vedası nedeniyle yemek organizasyonu yaparken şampiyonluk haberi ile birlikte veda, kutlamaya dönüştü... Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu buradaki kutlamalar sonrasında oyuncuları ile sözleşerek Reina’ya giderken burada ise oyuncusundan taraftarına herkes onu bekliyordu..

TÜM oyuncular eşleri ile birlikte gelirken Hamzaoğlu da ailesi ile birlikte Reina’nın yolunu tuttu... Ünlü eğlence mekanı taraftarların ve oyuncuların tezahüratları ile inlerken herkes Hamzaoğlu’ndan üçlü diye bilinen tezahüratı yaptırmasını istedi.

‘LÜTFEN YAPMAYIN’

ASLAN’IN hocası üst kısımda bulunan bölümden herkesi selamlarken ardından da üçlü çektirip hep beraber şampiyonluk şarkıları söyledi... Ancak bu tezahüratın bitmesi ile birlikte bir anda mekanda F.Bahçe’ye küfürler yükseldi... Bu sözleri duyan Hamzaoğlu ellerini havaya kaldırıp ardından da yapmayın diye bağırdı...

Haberin Devamı

İLK etapta etkisi az olsa da yılmadan “Lütfen yapmayın” diye bağırmayı sürdüren Hamzaoğlu taraftarın durması ile birlikte de “Şampiyona küfür yakışmaz” diyerek taraftarlarından rakiplerine değil G.Saray için bağırmalarını istedi.