Gazete Vatan Logo
THY Euroleague "Şampiyona saati gösteremezsin"

"Şampiyona saati gösteremezsin"

Turkish Airlines EuroLeague'de Play-Off serisi dördüncü maçında temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Baskonia'yı 92-83 mağlup ederken maç içinde Fenerbahçe Doğuş oyuncusu Nikola Kalinic ile Baskonia'nın Gürcü oyuncusu Tornike Shengelia arasında yaşananlar dikkat çekti.

"Şampiyona saati gösteremezsin"

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanyol ekibi Baskonia'yı 92-83 mağlup etti ve seriyi de 3-1 kazanarak adını Final Four'a yazdırdı.

Baskonia'nın kazandığı üçüncü maçta takımın Gürcü oyuncusu Tornike Shengelia, Fenerbahçe Doğuş benchine dönerek kolu ile saat işareti yapmış ve bu hareket bizim zamanımız geldi şeklinde anlamlandırılmıştı.

Serinin dördüncü maçında ise Fenerbahçe Doğuş'un Sırp oyuncusu Nikola Kalinic, bu harekete gönderme yaptı. Kazanılan maçın ardından Shengelia'ya el sallayan Kalinic, Gürcü oyuncunun işaretini ona bakarak tekrarladı.

Kalinic'in hareketine diğer Fenerbahçe Doğuş oyuncuları da katılarak eşlik etti ve Jan Vesely de net şekilde Tornike Shengelia'ya yönelik tepkisini bu hareketle gösterdi.

Maçın ardından bir taraftarın kaybedeni anlaması gerektiğine yönelik mesajını cevaplayan Kalinic, Twitter üzerinden “Görüntüyü bir kez daha izle:) Bir EuroLeague şampiyonu karşısında 2-1 gerideyken saati gösteremezsin.” mesajını iletti.