Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Şampiyonluğun en büyük adayıyız'

'Şampiyonluğun en büyük adayıyız'

Beşiktaşlı futbolcu Milosevic, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

'Şampiyonluğun en büyük adayıyız'

Beşiktaş'ın İsveçli futbolcusu Alexander Milosevic, siyah-beyazlı ekibin bu sezon çok kaliteli bir takım kurduğunu belirterek, "Şampiyonluğun en büyük adayıyız" dedi.

Milosevic, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Rusya ve Avusturya ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın başkent Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi çok kaliteli bir kadro kurduğunu belirten 23 yaşındaki futbolcu, "Bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız" diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş'ten de övgüyle bahseden Milosevic, "Şenol Güneş çok büyük bir teknik direktör. Takımdaki kaliteli oyuncuların çokluğundan dolayı forma için büyük bir rekabet var. Hocamız formayı hak edene veriyor" şeklinde görüş belirtti.

Alexander Milosevic, Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında süre alamamasının kendisini üzmediğini kaydederken, "Uzun bir lig maratonu bizi bekliyor. Formayı giymek için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı