Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez'

'Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez'

Galatasaraylı futbolcular, pazar günkü derbi öncesi hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe cephesinde yaşanan polemikten rahatsız. Sarı-Kırmızılı oyuncular, “Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez. Kimin kazanacağı umrumuzda değil. Bizim 5. olmamız lazım ve bunun için her maçı kazanmak zorundayız” diyor.

'Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez'

Ligin 32. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında TT Arena’da oynanacak derbi öncesi Sarı-Kırmızılı futbolcular, rakip camialarda yaşanan polemikten rahatsız.

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş’ın şampiyon olması için Galatasaraylı oyuncuların derbide ‘yatacağını’ iddia ederken, Siyah-Beyazlılar ise “Sneijder’i bile bize saklıyorlar. Bu sezon hiç olmadığı kadar mücadele edecekler” diye düşünüyor.

Tüm bu tahminlerin gölgesinde Sarı-Kırmızılılar’ın derdi ise bambaşka. Galatasaraylı futbolcular hem kendi aralarında hem de yakın çevreleriyle aynı şeyi konuşuyor: “Kupa finalinde ne olacağı belli değil. Bizim Avrupa cezamızı tamamlamak için ligde 5. olmamız şart. Bunun için de kalan tüm maçları kazanmak zorundayız...”

Arena’daki son derbi

“Beşiktaş derbisi de kazanmamız gereken maçlardan biri. Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez. Kimin kazanacağı umrumuzda değil. Bizim 5. olmamız lazım ve kalan maçları kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

Sarı-Kırmızılı oyuncular, özellikle de TT Arena’da bu sezonun son derbisini kazanarak taraftarla aradaki buzları tamamen eritmenin planları içinde. Futbolcular bu nedenle hiçbir polemiğe malzeme olmak istemiyor ve sadece galibiyete odaklanmış durumda.

Haberin Devamı

(Fanatik)