Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Şansa kazandık diyebiliriz'

'Şansa kazandık diyebiliriz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

'Şansa kazandık diyebiliriz'

“Cenk son nefeste harika bir gol attı. Golün geldiği ana bakarak şanslı bir zafer yaşadığımızı söyleyebiliriz ama oyunun genelinde rakip kaleci maçın adamıydı.”

BEŞİKTAŞ, Cenk Tosunh’un 90+6’daki golüyle hayati önem taşıyan bir galibiyete uzanırken teknik direktör Biliç de Karabük’e hakkını teslim etmeyi ihmal etmedi. Siyah-beyazlıların Hırvat hocası oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını ancak golün geldiği anın ‘şans’ olarak değerlendirilebileceğini söyledi:
“HİÇ pes etmedik. Son anlara kadar golü aradık. Çok önemli bir galibiyet aldık. Dramatik bir maç oldu.
‘BULDUK, ATAMADIK’
CENK son nefeste harika bir gol attı. Şanslı bir şekilde kazandığımızı söyleyebiliriz. Ancak rakip kaleci maçın en iyi adamıydı. 3 net gol çıkardı. 2’yi atsaydık oyun çok kolaylaşırdı. Basit bir gol yedik ve işimiz zorlaştı.
KARABÜK bize pas yapma imkânı vermedi. Onların oyun stilini takdir ediyorum. Sanki ligin orta sıralarındaymış gibi bir rahatlıkla pas yapıyorlar. Bu oyun biçimini sahaya yansıtmaları takdir edilesi bir şey. Ancak şöyle bir şey var ki, onların kurduğu blokları yıkarsanız çok geniş alanlar bulabiliyorsunuz. Biz bu alanları bulduk ancak değerlendiremedik.”

Haberin Devamı