Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Sarı’ldı bırakmadı

‘Sarı’ldı bırakmadı

Kartal ‘FEDA’ derken, CEO’nun ayrıldığı dönemde 260 bin TL tazminat alması unutulmadı

‘Sarı’ldı bırakmadı

50 bin $ maaşla göreve getirilen Gökhan Sarı camiayı karıştırdı. İnönü için gelen teklifleri gizleyen CEO, Kartal Yuvası’nı da batma noktasına getirdi. Aldığı tazminat ise hâlâ akıllarda.

BEŞİKTAŞ’IN CEO’su Gökhan Sarı’nın kulübü nasıl zarara uğrattığını VATAN iki gündür belgeleriyle yayınlıyor. Ancak bunların ötesinde bir de Gökhan Sarı’nın Beşiktaş’tan aldığı yüksek rakamlar var. Serdar Bilgili döneminde CEO olan ve 3 yıl için sözleşme yapılan yönetici’nin görevine son verilmesiyle birlikte 500 bin TL tazminat talep etmesi siyah-beyazlıları karıştırmıştı.

BATMA NOKTASINDA!

2004 yılında görevine son verilen Sarı, tazminatı için Kartal’ı mahkemeye verirken siyah-beyazlılar 260 bin TL ödemek zorunda kaldı. Ancak rüyalarda görülebilecek bu rakamı bile yeterli bulmayan Sarı’nın herkese Beşiktaş’tan 500 bin TL almalıydım demesi ise Beşiktaş’ın akil adamlarını çileden çıkarmıştı.

FİKRET Orman’ın 50 bin dolar aylıkla göreve getirdiği Sarı’nın hem İnönü projesi için gelen teklifleri gizlemesi hem de Kartal Yuvası mağzalarını batma noktasına getirmesi camianın içinden de büyük tepki gördü. Maaşına ve tazminata rağmen sürekli kulübü eleştiren Sarı’nın görevde kalması, camia içinde en büyük tartışma konularından biri.

Haberin Devamı