Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Savaşa hazır mısınız beyler?'

'Savaşa hazır mısınız beyler?'

42 günde 13 sınav verecek olan Beşiktaş, ortalama 3 günde 1 maç yapacağı zorlu maratona bugünkü Kasımpaşa mücadelesiyle başlıyor.

'Savaşa hazır mısınız beyler?'

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Slaven Biliç de bu kritik döneme oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Hırvat hoca, Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularıyla toplantı gerçekleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:

"SAVAŞA hazır mısınız beyler? Kasımpaşa maçıyla beraber bir İngiliz takımının dahi karşılaşmadığı yoğun bir takvime merhaba diyeceğiz. Yaklaşık 3 günde 1 maç yapmak durumundayız. Bu maratondan galip çıkabilmek bizim elimizde.

'KONSANTRE?OLUN'

KENDİNİZE daha iyi bakmanızı istiyorum. İdman programına harfiyen uymanız gerek. Hata yapma lüksümüz yok. Bu süreçte elde edeceğimiz başarılı sonuçlar, omuzlarınıza takacağınız birer apolet olarak geri dönebilir. Bu nedenle iyi konsantre olmalısınız.

Hep birlikte başarmamız gerekiyor. Ben sizlere güvendiğim için buradayım ve bana güvenen bir kadrom olduğunu düşünüyorum. Bize güvenen milyonların arkamızda olduğunu unutmadan, terimizin son damlasına kadar savaşalım. Her birinize bu süreçte görev düşecek. Hepinizin de bu yükün altından kalkacağınıza inancım tam."

Haberin Devamı