Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Seni izledim çok güçlüsün'

'Seni izledim çok güçlüsün'

Yeni sezonda paslarıyla besleyeceği Emenike için ön araştırma yapan Diego, Nijeryalı’yı şu sözlerle onore etti:

'Seni izledim çok güçlüsün'

DÜNYA Kupası’nın ardından sezon yorgunluğunu atmak için çıktığı tatilden önceki gün dönen ve F.Bahçe’nin İngiltere kampına katılan Emmanuel Emenike, ilk olarak yeni transfer Diego Ribas’la tanıştı. Birbirini çok merak eden ikili, eğlenceli bir sohbet gerçekleştirirken sarı-lacivertlilerin çiçeği burnundaki 10 numarası, başarılı golcünün Brezilya’daki Dünya Kupası performansını yakından takip ettiğini söyledi.

NİJERYA’NIN maçlarını kaçırmadığını belirten Sambacı, yeni sezonda paslarıyla besleyeceği Emenike’nin gücüne hayran kaldığının altını çizerken “F.Bahçe ile görüştükten sonra takım arkadaşlarım hakkında Meireles ve Alves’ten bilgiler aldım. Senin Dünya Kupası’nda olduğun söylenince bundan böyle pasları kime atacağımı merak ettiğimden seni ayrı bir gözle izledim. Oynadığın karşılaşmaları sıkı takip ettim. Burada iyi anlaşacağımızı tahmin ediyorum. Güçlü ve etkili bir forvetsin” sözleriyle arkadaşını onore etti.

‘GİTMİYORUM!’

DÜNYACA ünlü orta sahanın övgü dolu sözleri karşısında oldukça mutlu olan Emenike teşekkürlerini ilettikten sonra hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında da isyan etti. F.Bahçe’de çok mutlu olduğunu ve kendisine herhangi bir transfer teklifi gelmediğinin altını çizen yetenekli golcü, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“MENAJERİME gelen duyumlar var ancak resmi bir teklif yok. Gazeteler her gün başka bir kulübe gideceğimi yazıyor. F.Bahçe’nin sözleşmeli oyuncusuyum ve buradayım. Bir yere gitmiyorum. Beni isteyen olursa da kulübümle temasa geçer. Artık bu transfer söylentilerine nokta koyulsun.”