Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Sezon sonu görüşelim'

'Sezon sonu görüşelim'

Trabzon'u yenio liderliği devralan F.Bahçe'de Pereira şampiyon olacakları konusunda çok iddialı:

'Sezon sonu görüşelim'

"Son 6-7 maçtır oynadığımız seviyedeydik yine. Trabzon gibi güçlü bir rakibe hiç pozisyon vermedik. Her zaman aynı kimlikle sahada oluyoruz. Kesinlikle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık."

SON haftalarda formunda gözle görülür büyük bir çıkış olan F.Bahçe bir maçı daha kalesinde ciddi tehlike yaşamadan galibiyetle kapatırken teknik direktör Vitor Pereira da bu oyuna övgüler yağdırdı. Trabzon'un Süper Lig'deki en kaliteli kadrolardan birine sahip olduğunu vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, liderlik koltuğuna oturdukları maçın ardından şu açıklamaları yaptı:

"SON 6-7 maçtır oynadığımız seviyedeydik Trabzon karşısında da. Bu anlamda bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Her zaman, her maçta aynı kimlikte sahadayız. Topu kaybetmiyoruz, kaybedersek agresif tepki verip geri alıyoruz, oyuna hükmediyoruz.

HAK ettiğimiz bir galibiyet aldık. Böyle güçlü bir takıma karşı çok önemli bir galibiyet aldı. 3-4 gol atabilirdik bu maçta ama bence bundan da önemlisi çok kaliteli oyuncuları olan rakibimize hiç pozisyon vermemiş olmamız.

Haberin Devamı

'TARAFTAR TAKIMIN PARÇASI'

SEVİNÇLERİM doğal. Benim amacım taraftarlarımıza teşekkür etmekti. 2. golden sonra onlara döndüm,. onların mutlu olduğunu gördüm ve golü onlarla kutlamak istedim. Taraftarlar bizim takımımızın bir parçası. Bu nedenle golü onlarla birlikte kutladım."

VITOR Pereira daha önce sezonu şampiyon kapatacaklarını söylemesinin hatırlatılması üzerine ise "Bekleyelim ve sezon sonu görüşelim" karşılığını verdi.