Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Sezon sonu şampiyonuz'

'Sezon sonu şampiyonuz'

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Pereira, Molde zaferinin ardından iddiasını ortaya koydu:

'Sezon sonu şampiyonuz'

"Takımımız her maç üzerine koyuyor, gelişiyor. 6 maçtır bu durum böyle. Hedefimiz bu gruptan lider çıkmak. Hiçbir lig, hiçbir turnuva sezon ortasında kazanılmaz. Yanıtımızı sezon sonunda vereceğiz."

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde deplasmanında elde edilen 2-0'lık galibiyetin ardından takımının gösterdiği gelişimin altını çizdi. Sadece Molde karşılaşmasının özelinde konuşmadığını ifade eden Portekizli çalıştırıcı, "Takımımız her maç üzerine koyuyor, her maçta daha iyi bir futbol sergiliyor, gelişiyor. 6 maçtır bu durum böyle.

ARTIK çok daha bilinçli oynuyoruz. Dinamiğimizi geliştiriyoruz. Önde baskı konusunda kendimizi geliştirdik. Ne zaman baskı yapacağımızı iyi biliyoruz. Molde gibi bir takımı kendi sahasında zorlamayı ve yenmeyi başardık. Rüzgara, yağmura rağmen maçı kazandık. Hedefimiz bu gruptan lider çıkmak.

'BUGÜNDEN YARINA OLMAZ'

DAHA önce de söyledim. Hiçbir lig, hiçbir turnuva sezon ortasında kazanılmaz. Biz sezon sonunda cevabımızı vereceğiz. Ligde şampiyon olarak, Avrupa'da da üst turlara çıkarak yanıtımızı vereceğiz. Bugünden yarına olmaz bu iş. Kendimizi geliştiriyoruz. Ligde sezon sonunda şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı