Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Shakhtar'ı eleyeceğiz'

'Shakhtar'ı eleyeceğiz'

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, FB TV'ye özel bir röportaj verdi.

'Shakhtar'ı eleyeceğiz'

“Evimizde bize büyük şans sağlayan bir sonuç aldık. Bizim deplasmanda atacağımız 1 gol onları paniğe sokacaktır. O yüzden rövanşa son derece pozitif bakıyorum. Kalan sürede en iyi şekilde çalışıp kondisyonumuzu artıracağız.”

F.BAHÇE’NİN dünyaca ünlü golcüsü Robin van Persie, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Shakhtar’ı eleyeceklerini söyledi. Tura umutlu baktığını belirten Hollandalı süper star, Türkiye’deki ilk günleriyle ilgili de FB TV’ye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

“SHAKHTAR’A karşı oynadığımız ilk maç iyi geçti. Rakip iyi bir takım ve ilk yarı bize üstünlük kurduklarını da söyleyebilirim. İlk yarıda buldukları pozisyonlara karşın Volkan’ın yaptığı kurtarışlar çok önemliydi. Harika bir refleks göstergesiydi. İkinci yarı her anlamda daha dengeli oldu diyebilirim.

‘ORADA POZİSYON BULACAĞIZ’

0-0’LIK beraberliğin iyi olduğunu düşünüyorum. Bu skor bize büyük bir şans sağlayacaktır. Biz, deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada pozisyon bulacağız ve bunları en iyi şekilde değerlendireceğiz. Başarıya giden yolda böyle düşünmek zorundayız.

Haberin Devamı

BİZİM Lviv’de bulacağımız 1 gol onlarda panik yaratabilir, çünkü o zaman onların 2 gol atmaları gerekecek. Bu anlamda ben son derece pozitif bakıyorum bu karşılaşmaya. Önümüzde 1 haftalık bir süreç var. Bu 1 hafta boyunca en iyi şekilde çalışıp, fizik kondisyonumuzu da yukarılara çıkaracağız.”

‘İLK GÜNLERİM BİRAZ SANCILI GEÇİYOR’

“TÜRKİYE’DEKİ ilk birkaç haftalık periyodun sancılı ve karmaşık geçtiğini söyleyebilirim. Şu an ev ve çocuklarıma okul arıyoruz. Bu tarz işlerle uğraşmaktan dolayı da ilk birkaç hafta zorlu ve yorucu geçiyor. Ama en hızlı şekilde bu ülkeye ve yaşadığımız ortama uyum sağlamaya gayret gösteriyoruz.
HEM kulüp içerisinden hem de kulüp dışından birçok insan bize yardımcı olmaya çalışıyor. İnsanlar bizim burada kendimizi rahat hissetmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu ilgi ve alaka bizi çok mutlu ediyor.”
‘Her zaman her şeyimi vereceğim’
“ELDE ettiklerimden hiçbir zaman tatmin olmam, çünkü bu benim yapımdır. Bana göre ileriye gitmenin, kendini geliştirmenin yolu da budur. Bir şeyden mutlu olmaya ya da tatmin olmaya başladığınız zaman bilin ki aşağıya doğru gitmeye başladığınız andır. Geçmişteki başarılara bakarak yaşayamayız.
BURADA 1 yıl da kalabilirim, 4 yıl da. Ama burada olduğum sürece çok çalışacağım. Ne kadar gol atacağımı bilmesem de her zaman her şeyimi vereceğim.”
‘Türkiye maçı zor geçecek’
“10 yıldır milli takımdayım ve ilk kez grup aşamasında zorlanıyoruz. Türkiye de bize puan olarak çok yakın. Türkiye ile gelecek hafta zor bir maç yapacağız. Türkiye’nin kaliteli oyuncuları var. İki ülke de Fransa’ya gitmeyi çok istiyor.”
‘Kendimi çok özel hissettim’
“SHAKHTAR maçında oyuna girdiğim o anda çok büyük bir gurur yaşadım. Böyle harika bir taraftar grubunun, topluluğunun önünde oynamak için sabırsızdım. Taraftarımız bana kendimi çok özel hissettirdi. Verdikleri destekle benim için F.Bahçe forması giydiğim ilk maçı çok özel kıldılar.”

Haberin Devamı