Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Şimdi sıra Fenerbahçe'de"

"Şimdi sıra Fenerbahçe'de"

Şenol Güneş, Akhisar maçı sonrası tüm oyuncularını kutlarken perşembe günü kupada oynayacakları rövanşı da almalarını istedi:

"Şimdi sıra Fenerbahçe'de"

SPOR Toto Süper Lig’in 29. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanında 3-0 kazanan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş’ta takım içindeki birliktelik zirve yapmış durumda. Üst üste alınan iyi sonuçlar bunda en önemli etken olsa da teknik direktör Şenol Güneş’in de bu konuda ciddi bir payı var. Akhisar’da son düdüğün çalmasının ardından soyunma odasına giden ancak taraftarların çağrısı üzerine sahaya dönen tecrübeli çalıştırıcı, tribünlerin kendisine tezahürat yaptığı sırada eliyle oyuncularını işaret ederek esas alkışı onların alması gerektiğini belirtti.

‘KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ’

SOYUNMA odasında da futbolcularını tek tek kutlayan Şenol Hoca, yaptığı konuşmada “Hepinizi tebrik ediyorum. Erken golle öne geçip farkı yakalamanıza rağmen disiplinden kopmadınız. Bu çok önemli. Hepiniz çok iyi oynadınız. Bu şekilde devam edeceğiz. Rakiplerin hesabı bizim için önemli değil. Biz kendi hesabımıza bakacağız ve tüm maçlarımızı kazanacağız” dedi.

HAFTA içinde F.Bahçe ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları rövanş maçını hatırlatan Güneş, “Şimdi bizi zorlu bir derbi bekliyor. Kupa da bizim için çok önemli. O maçı da almamız gerekiyor. Siz eğer böyle odaklanızsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı