Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Siz gidin ben yetişirim'

'Siz gidin ben yetişirim'

Afrika Kupası'ndan elenmenin üzüntüsünü yaşayan Sow, Karabük maçında oynamak için her türlü fedakarlığı yapacak:

'Siz gidin ben yetişirim'

ÜLKELERİNİN Afrika Kupası’na havlu atmasını hazmedemeyip, neredeyse iç savaş çıkartan Senegal halkı Moussa Sow’un planlarını alt üst etti. Ekvator Ginesi’nde oynanan maçların karşılaşmaların ardından kurallar gereği ülkenin başkenti Dakar’a inen kafile, buradan dağılacaktı ancak çarşamba günü futbolcuların şehirden ayrılmalarına federasyon tarafından izin verilmedi.

SOW, bu durumdan çok etkilense de F.Bahçe için büyük bir fedakarlığa imza atmak için kolları sıvadı. Dakar’dan İstanbul’a günde tek sefer giden uçağı kaçırma ihtimali doğan yıldız oyuncu, Paris aktarmalı gelse bile bugün saat 14.00’te yola çıkacak sarı-lacivertli kafileye yetişecek. Ancak bugün 12.00 sularında İstanbul’a ayak basması beklenen golcü çıkabilecek aksiliklere karşı önlemini aldı.

SON KARAR KARTAL’IN

UÇAĞININ rötar yapması ya da çok yorgun dönmesi halinde kafileye katılamayacak olan Sow, “Ben siz yetişemezsem Karabük’te buluşuruz. Ben maç günü dahi olsa size katılacağım” sözleriyle sürekli irtibat halinde olduğu teknik heyete müjde verdi. Daha önceki telefon görüşmelerde ‘Fizik olarak oynamaya hazırım’ diyen oyuncunun Karabük’te karşı forma giyip giymeyeceği ise netlik kazanmadı. Kupada fazla şans bulamadığı için maç kondisyonu ne durumda olduğunu kestiremeyen İsmail Kartal, kesin kararını maçtan hemen önce verecek.

Haberin Devamı

ÖTE yandan orta sahadaki sakatlar Kartal’ı yeni arayışlara itti. Topal’ın dönüşüyle rahatlayan genç hoca, Selçuk’un formundan memnun olsa da iki oyuncunun benzer özellikler taşıyor olmasından dolayı alternatif kadrolar denedi. Kuyt’ın büyük olasılıkla, Meireles’in de düşük bir ihtimalle forma giyeceği mücadele öncesi M.Topuz ve Alper iki gündür orta sahada deneniyor. Kuyt forma giymezse, Topuz sağ kanatta görev yapacak.. Hasan Ali ve Caner’in solda denenirken, Alper Kasımpaşa maçının ikinci yarısında olduğu gibi ortada yer aldı.