Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Size söz futbolla anılacağım'

'Size söz futbolla anılacağım'

Gökhan Töre? transferi için görüştüğü Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi bu sözlerle ikna etti:

'Size söz futbolla anılacağım'

BEŞİKTAŞ'IN 4.5 milyon Euro bonservis ödeyerek 5 yıllığına kadrosuna kattığı Gökhan Töre'nin siyah-beyazlı takıma geri dönmesinin altında 2. başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi'ye verdiği sözlerin etkili olduğu ortaya çıktı. İzinli olmamasına rağmen gittiği barda sabaha karşı sırtında vurulan ve milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği ortaya çıkan Gökhan Töre nasıl oldu da tekrar siyah-beyazlı takıma geri döndü? Herkes bu sorunun yanıtı merak ederken, genç futbolcu kendisini yeniden siyah-beyazlı renklere bağlayacak son görüşmede Çebi'ye adının futbol dışında bir olaya karışmayacağının sözünü verdi.

GEÇMİŞTE yaşananların kendisini çok üzdüğünü ve bu olaylardan ders çıkardığını anlatan Gökhan "Öyle bir ortama bulunmam büyük hata ve talihsizlikti. Bütün bunlardan dersler çıkardım. Yaşananların hepsinin üzerine bir sünger çekmek istiyorum. Ben sizi bir baba gibi görüyorum. Siz de beni evladınız gibi görün. Sizi mahcup etmeyeceğim. Benzer şeylerin yaşanmayacağına ve Beşiktaş'a faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağıma dair size söz veriyorum" diyerek Çebi'ye garanti verdi.

Haberin Devamı

600 BİN EURO İNDİRDİ

SİYAH-beyazlı ekibin 2. başkanı da hem Slaven Biliç'in bu oyuncuyu kadroda görmek istemesi hem de verdiği samimi sözlerin ardından ikna oldu. Sonrasında ise konu alacağı yıllık ücrete geldi. Geçen sezon 900 bin Euro'ya oynayan genç yıldız kapıyı 2.2 milyon Euro'dan açarken bu rakam görüşmelerin tıkanmasına neden olmuştu. Yapılan son görüşmede Çebi'nin kendisine olan pozitif yaklaşamı sonrasında Gökhan 5 sene için rakamı ortalama 1.6 milyon Euro'ya çekti. 8 Ağustos'ta da Beşiktaş, Gökhan Töre ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na

bildirdi.