Gazete Vatan Logo
Futbol "Sizi temin ederim ki Lucescu'nun takımı var"

"Sizi temin ederim ki Lucescu'nun takımı var"

Mircea Lucescu’nun gelecek sezon çalıştıracağı takımın şimdiden belli olduğu bildirildi. Rumen eski futbolcu Danut Lupu, deneyimli teknik adamın geleceğiyle ilgili konuştu.

"Sizi temin ederim ki Lucescu'nun takımı var"

Mircea Lucescu geçtiğimiz hafta izlediği Voluntari-Dinamo Bükreş maçının ardından stat çıkışında soruları yanıtlamıştı. Beşiktaş ile anlaştığı iddialarına Luce, “Hayır Beşiktaş’a gitmiyorum. Bunu size kim söyledi?” şeklinde yanıt vermişti.

Danut Lupu “Sizi temin ederim ki Lucescu’nun takımı var. Temkinli davranıyor, ortalığı karıştırmak istemiyor. Gelecek sezon için yapılacak yazınki çalışmalara daha çok vakit var. Eğer o hangi takıma gideceğini söylemiyorsa ben de söylemeyeceğim. Teklifler epey çok ancak neresi olduğunu bilemeyeceğim.

UEFA’ya çağrı yaptı

Mircea Lucescu, Avrupa’da kurulması planlanan yeni liglerle ilgili bir açıklama yaptı. Doğu Avrupa takımlarının Şampiyonlar Ligi’nde esamesinin okunmadığına dikkat çeken Lucescu “Yarı finallere ve finallere hep aynı takımlar kalıyor. Doğu Avrupa’dan bir takım çeyrek finale kalırsa bayram ediyoruz. Çözülmesi gereken bir çok sorun var. UEFA’da neredeyse yokuz. Doğu’daki takımların şansı olması için paralel bir lig olmalı” dedi.

(Skorer)